SOCIAL MEDIA

22. maj 2011

Sunny Beach versus Kos og Chokolade Party Skeer

Vi havde en rigtig hyggelig aften igår med skøn grillmad og bål. Der var lammekoteletter, grillspyd, pargiot(kyllinglår der er udbenet - lækkert saftigt kød) , kartofler stegt i bålets gløder, coleslaw og desserten var marshmallows. Det vil sige der var mindst lige så meget jord som marshmallows på spyddene der var stegt af familiens yngste ;-) Vi var hjemme ved 2 tiden men drengene vendte først hjem lidt over klokken 6!

Ældste vil gerne på ferie med hans venner inden han skal i hæren. De snakker om enten Sunny Beach i Bulgarien eller Kos Grækenland. Har læst mange artikler fra Danmark om hvad der foregår i Sunny Beach - skræmmende. Feriemålet er først blevet populært blandt unge israelere de sidste år så der er ikke så mange dårlige historier om stedet endnu. Er der nogen af jer der kender til Kos' natteliv? Det er alternativet de har råd til. Er der nok at give sig til der for de unge? Har kun været på Rhodos og det er vist ikke lige noget for den generation. Hernede er der færre muligheder for de unge når det gælder rejsedestinationer da priserne er meget højere end de danske!

Har flere steder set bloggere nævne nogen søde melamin skeer fra Søstrene Grenes. Lignende skeer kan også købes hos Rice . Søde og farverige er de. Har set en ide til hvad de kan bruges til nemlig chokolade party skeer. Varm chokolade fyldes i skeerne der pyntes med forskelligt slik, krymmel osv. Vejledningen til disse kan I finde hos DeliciousDeliciousDelicious hvor billedet nedenfor også er fra.
Knus
post signature

12 kommentarer :

 1. Øj, hvor ser det godt ud med de skeer. Endnu et "projekt" der skal på to-test listen.

  Håber, ældste er okay og at det ikke udviklede sig med hans knæ/ben!?

  Får I ikke festet helt vildt hele tiden!?? Synes da den ene højtid og festlighed afløser den anden ;o) Men skønt, lyder det til. Jeg kunne selv godt bruge lidt mere festivitas i mit liv :o)

  SvarSlet
 2. Sjov idé - og festligt ser det ud :-)

  SvarSlet
 3. Skøn ide - den gemmer jeg også lige på lageret til mulige fødselsdags forberedelser :)

  SvarSlet
 4. Nu følger jeg officielt med her hos dig - og det glæder jeg mig til.
  Med tak, Helle.

  SvarSlet
 5. Anonym23/5/11

  Hej ven.
  Jeg har tilbage i mine unge dage været på Kos!
  Og der må siges, at være godt gang i den, - og jeg syntes nu også, at de skal tage derned i stedet for Sunny Beach, - der sker for meget ballade, så send du bare drengene til Kos!

  Vi havde en fantastisk forlænget weekend med høj sol og total hygge, kunne ha været hyggeligt, hvis i liiiige havde været med!!

  Din kære bror tror ikke på, at det er ham på billedet, - måske bare fordi han ikke vil være ved, at han er hammer nuttet på billedet!?

  Tror dælme der går en pakke herfra til dig i dag:o)

  Hils.

  Knus og kram
  Charlotte

  SvarSlet
 6. Hehe ja ikke, jeg synes faktisk det er ret hyggeligt det regner, bare ikke n år man så skal noget hehe, hehe ja vi også tvillinger :P og tak for de søde ord, jeg forstår slet ikke hvad du mener med bortenækkert design hehe?? hva er det?? vil gerne hjælpe.. men jeg forstår det ikke hehe

  SvarSlet
 7. Hej Tina,
  Tusind tak for din søde hilsen på min blog. Dejligt, at du skrev, for så kunne jeg jo også lige besøge dig her!
  Din blog får alle mine Israel-minder til at vælte frem i både hukommelsen og i hjertet. Jeg var i kibbutz i 6 måneder som 19-årig og var nær aldrig kommet hjem, fordi jeg blev så hamrende forelsket i en fantastisk fyr, som gerne ville have at jeg blev hos ham... Mine forældre fik mig heldigvis overtalt til at rejse hjem og tænke mig om :)

  SvarSlet
 8. Vi var i Sunny beach forrige sommer, og sikke et natteliv :) Der er virkelig liv og glade dage, når de store horder af unge mennesker kommer gennem byen for at få free drinks på udvalgte barer.

  Men der var også plads til os "fornuftige", og vi blev aldrig generet af nogen... måske fordi de først kom frem, når vi vandrede hjemad? Udsendelserne, som jeg efterfølgende har set fra stedet viser en side, som vi ikke oplevede.

  Så hvis din søn og især kammeraterne kan styre sig, når så store fristelser er lige for næsen af dem, er stedet pragtfuldt. Ellers ville jeg nok overtale dem til et andet sted. Min egen ville jeg binde på hænder og fødder, for han ville med garanti være at finde i de omtalte parader :)

  SvarSlet
 9. Haha det altid sjovt at læse.. Jeg bruger wordpress hvor themet er Clear time, der inde i kan man sætter alle indstillingerne til det.. men kan se du bruge blogspot og der aner jeg ikke hvordan det fungere..

  SvarSlet
 10. Hejsa.
  Super spændende blog - som jeg har meldt som fast læser af.
  Jeg tror jeg ville overtale sønnen til at vælge et andet rejsemål - men måske ikke så let.
  Ha`´ en god mandag aften.
  /Hanne Bente
  http://hb.finus.dk/#home

  SvarSlet
 11. Heidi - Det kan der være noget om for der er endnu en højtid lige om hjørnet ;-) Folk harnæsten ingen ferie hernede så godt der er mange helligdage. Det gik iorden med sønnens ben!
  Piskeriset - De ser virkelig sjove ud. Bare vi så havde alt det sjove pynt de har i USA!
  Laila - Børn vil helt sikkert elske ideen!
  Helle - Velkommen til♥
  Charlotte - Åh ville SÅ gerne have været der. Min veninde er i Danmark disse dage. For præcist to år siden var i hernede♥ Nå så det tror han ikke på. Han skal vist ha briller. Pakke!!!! Det lyder spændende!!! Ville også foretrække Kos men de er flere om at bestemme og det er langt det billigste. Må stole på at de har deres sunde fornuft!
  Joan - Bortenækkert er et fynsk ord he he. Nej der vrøvlede jeg lige lidt. Sort keyboard og for lidt søvn gør vist at jeg skal læse mine kommentarer inden jeg godkender he he. Tak for hjælpen. Man kan ikke lave de borter på Blogger så det må jeg se om jeg selv kan finde ud af!
  Helle - Ja dejlig blog du har! Så havde dine forældre bedre evner til at overtale dig end mine. Mine forældre tiggede mig om ikke at forelske mig i en fra landet da jeg rejste - min søster var allerede sammen med en englænder. Næh nej jeg var en stædig ung kvinde. Hvor var du i Israel?
  Frøskuffen - Det var meget godt at høre at der også er en anden side af Sunny Beach. Troede alle over 25 var fordrevet! Tror ikke jeg kan overtale dem til Kos da alle jo har hørt at det er "sjovest" i Sunny Beach. Man tager en dyb indånding og håber på at de bruger deres sunde fornuft!
  Hanne Bente - Velkommen til♥ Jeg prøver stadig men de gør nok som de synes i sidste ende. Ikke altid let at give slip på dem!

  SvarSlet
 12. Anonym21/3/13

  Thanks for one's marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you happen to be a great author. I will be sure to bookmark your blog and will come back someday. I want to encourage yourself to continue your great writing, have a nice morning!

  Feel free to visit my blog :: verizon iphone 5 features

  SvarSlet