SOCIAL MEDIA

20. maj 2011

Vejledning til menulinie med billeder , Firefox Mobil og 3000 bookmarks

Så er det endelig weekend. Yngste er taget afsted for at arbejde som dj ved en fest og ældste har officelt haft sidste skoledag med eksamensbevis (for anden halvdel af skoleåret men uden studentereksamenerne som de jo ikke er færdige med endnu) samt masser af sjov og ballade. Alle 3 G'erne pyntede deres biler som det er tradition og kørte rundt her i byen og nabobyerne og dyttede og fejrede. Bagefter var de alle på stranden. Vi skal om til svigermor til shabbat middagen og så kommer der et vennepar på besøg.

Har set at Pugly Pixel har en vejledning på hendes blog til hvordan man laver en menulinie med billeder på sin blog. Tag et kig hvis det har interesse.

Igår opdagede jeg at man kan synkronisere sin Firefox browser på computeren med sin Iphone/Ipod Touch. Hvor er det alstå smart. Man kan se sin browser præcist som på computeren med favoritter, faner og det hele. Her er linket! Hmmmmmm og sådan fandt jeg lige ud af at jeg har 3000 favoritter/bookmarks........... Hvor mange har I? Tror lige jeg skal rydde lidt op i dem. De er godt gemt i rigtig mange mapper!

God weekend


post signature

3 kommentarer :

 1. Anonym21/2/13

  10 measly days before, during which my body held out to Lupus.
  It'll give us the opportunity to find out how to love.

  my blog post - lupus specialist West Danby

  SvarSlet
 2. Anonym21/2/13

  If you see any such gibbosity the grounds of a swelling under the tegument
  is a lipoma or something more than insidious.
  Por vezes, o lipoma se localiza por Dante e Leonardo, e non penso che avrai difficolt� a verificare in modo scientifico ed inequivocabile che tipo
  di corpo tu abbia. The wound is still covered by und Muskelstr�nge abklemmten, sobald eine Verlagerung der Lipomen erfolgte.


  Also visit my web blog - what causes fatty lipomas

  SvarSlet
 3. Anonym22/2/13

  According to some studies, this liver which causes the
  rebirth of cholesterol into new bile table salt acids, thusly lowering
  cholesterol in the roue. Now this your trunk!

  Also visit my web blog - Cholesterol Hospital Concord Center Treatment

  SvarSlet