SOCIAL MEDIA

13. jun. 2011

Bonboloni

Idag var jeg inde i Netanya. En skøn by med en dejlig strand og masser af turister. Elsker at være derinde om sommeren for man føler sig som turist ;-) Havde ikke spist morgenmad så jeg snuppede mig en Bonboloni - en kage der er friturestegt og bagefter dyppet i sukker! Oprindeligt fra Tunesien. Den laves på stedet og er en rigtig lækkerbidsken(har ikke så meget med sund morgenmad at gøre). Imens jeg ventede på at det blev min tur så jeg at gadepolitiet har fået nyt transportmiddel nemlig Segways. Ser altså lidt sjovt ud! Som noget nyt er der mange steder i byen blevet lavet "gade museum". Det vil sige at der er placeret billeder af hvordan de enkelte steder har set ud igennem tiden - en skøn ide.

Havde lovet yngste et par t-shirts fra Abercrombie. Der var nu så stort udvalg at ham selv må med en af dagene for at vælge. Kender I mærket? Det er meget populært hernede. Med som med meget andet er der også forskel på hvilket mærketøj der er populært rundt omkring i verden. Hernede kan man f.eks slet ikke købe G Star og Bjørn Borg. Ellers er der de sædvanlige mærker Hilfiger, Lacoste osv. Heldigvis er det ikke det drengene går mest op i men netop de der Abercrombie t shirts er ret flotte.

 Tilberedelse af Bonboloni

 En lækker Bonboloni

 Politimand på Segway

"Gade museum"

Håber I alle har haft en dejlig Pinse♥

Knus

post signature

10 kommentarer :

 1. Uha, den ser pænt syndig ud! Men bestemt også som noget, der er værd at prøve ;-)

  SvarSlet
 2. Det ser ud til at være en lækker kage - minder lidt om de kage man kan få i Spanien som de også spiser til morgenmad.
  Kender godt Abercombie, har 2 svigerinder der er totalt vild med det.

  SvarSlet
 3. Fed ide med gademuseum! Men det står ikke på engelsk? :(
  Jeg får så meget lyst til en ferie i Israel når jeg læser med hos dig!

  SvarSlet
 4. Hej Tina
  Tak for kommentaren..
  SydFyn er bare skøn..
  Det er længe siden, jeg har besøgt ValdemarSlot. Syntes ellers Caroline er skøn og har set en del af hendes Tv-udsendelser.
  Lækker snack og velkommen til Danfoss Univers. Skønne billeder af en helt normal hverdag... Eller???
  God Tirsdag / RikkeBo

  SvarSlet
 5. Uhmm ser lækker ud den der bonboloni også selvom den ikke er sund...Smart nok med det "kørende" politi, men du har ret det ser sjovt ud..;-D

  SvarSlet
 6. Anonym14/6/11

  Det ligner sådan lidt en avanceret form for rollator? ;-)

  Lækker morgenmad ellers ;-) mums!

  SvarSlet
 7. Hvor sjovt at politiet kører segway.. i København er det turister i flokke der bliver guidet rundt i byen på de selvkørende rollatorer.. :-)

  SvarSlet
 8. Lækre kager, har smagt dem engang jeg var i Tunesien.
  Sjove køretøjet politiet har fået.
  Ha´en god onsdag - du har sikkert super godt vejr dernede.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 9. uh. what are you doing in netanya? it would not be the city i would choose for shopping if i was not living here... do you know some good places? maybe i just did not discover them yet...
  i will have to look for these segway policemen..hihi what a weird idea!

  SvarSlet