SOCIAL MEDIA

3. jun. 2011

Internet sikkerhed - IPhone

Ældstes afslutningsfest gik rigtig godt!! Først var vi sammen klassevis - skønt at få sagt "farvel" til forældre som man har været i kontakt med helt fra børnehaven. De fik uddelt klassebilleder, skolebeviser osv. Og bagefter spiste vi sammen. Derefter samledes hele skolen på amfiteatret. Der var der taler og optræden. Ældste fik et æresbevis for et af de højeste gennemsnit på årgangen - meget stolte forældre. Lad os sige det sådan at han IKKE har siddet og svedt over bøgerne men at det kommer naturligt for ham. Han er typen der elsker at klage over lektierne og bagefter laver ham dem på en time ;-) Fotoet herunder er fra da sønnen fik hans bevis. Det er ham med den ternede skjorte med ryggen til - kunne desværre ikke fotografere ret godt. Der var en professionel fotograf så alle får en video samt fotos fra dagen! Bagefter var de til vild after party på et discotek!
Igår var vi til en fest for en lille baby, idag er der også fødselsdag og imorgen skal yngste endelig fejres af familien OG så venter der lige endnu en helligdag i næste uge. Bestemt ikke kedeligt disse dage samtidig med at det er en af de mest travle perioder arbejdsmæssigt!

På yngstes årgang havde de en internet sikkerheds ekspert på besøg igår. Jeg tror at han gjorde et stort indtryk - yngste kom ihvertfald direkte hjem og brugte flere timer på at slette over 400 Facebook venner. Meget fornuftigt synes jeg. Jeg har 50 venner på Facebook men kommer ikke rigtig derind. At blogge er sjovere synes jeg!

Idag har vi været på jagt efter en god deal på Iphones. Fik et godt tilbud efter at have presset selskabet lidt så på søndag skulle der gerne være nye Iphones....... Har Ipod Touch så det jeg glæder mig mest til er altså kameraet. Der er så mange fede foto applikationer til Iphone!

God weekend♥

post signature

4 kommentarer :

 1. Sikke da nogle skønne fester I render til hele tiden :) Og flot med sønnike - det er så dejligt, når det går dem godt.

  Glæd jer bare til Iphones - den er en super telefon og sjovt med alle de apps :)

  God weekend - eller hvad man nu siger på jeres himmelstrøg :)

  SvarSlet
 2. Hehe, det er farligt med de apps - har samlet mig en god bunke og prøver at holde mig til dem i første omgang. Men det er nu gode og sjove værktøjer imellem. Tillykke med knægten ;-)

  SvarSlet
 3. Uh, iphone! :) Jeg købte ny telefon sidst jeg var hjemme, men valgte en htc istedet. Det har jeg nu ikke fortrudt. Synes den er federe end iphone (men det skal jeg jo sige ;) ). Men iphone har ellers stået højt på min liste i laaaang tid! :)

  SvarSlet
 4. Hej Tina

  Tak for dine altid søde beskeder.

  Godt at høre at det gik godt med skoleafslutningen, det lyder som om at man rigtig gøre noget ud af det. Det bliver da godt nok en rigtig fest weekend.

  Jeg elsker min Ihpone, har haft den i ca. 1,5 år nu, og der er blevet taget rigtig mange billeder med den. Vores nye legetøj er en Ipad, men jeg nåede kun at lege med den en dag og så tog gemalen den med til Skotland.

  Efter jeg er begyndt at blogge er jeg heller ikke så aktiv på facebook længere.
  Rigtig god weekend til jer. :-)

  SvarSlet