SOCIAL MEDIA

9. jun. 2011

Mobil version af jeres blog - Epic Meals

Så er jeg ved både at ha festet færdig OG fået udforsket min iPhone ;-)

Både Shavuout aften og grill komsammen gik godt. Jeg lavede bananerne med chokolade i samt lidt cognac og flødeskum (Parve udgave) efter Bettinas tip! Virkelig lækre! 2 dage med dejlig mad og godt selskab.

Jeg har lige et tip til hvor I laver jeres blog mobil læsevenlig! Under indstillinger i Blogger går I ind under e mail og mobil. Der vælger I ja ved mobil skabelon og gemmer. Gør bloggen meget lettere at læse på mobilen. Prøv at læse jeres blog inden og efter ændringen så vil I hurtig se forskellen.

Apropos lækre sager he he så vil jeg lige dele disse "sjove" videoer som mine drenge viste mig den anden dag. Jeg synes de er sjove men er ikke sikker på at det er alles smag he he. Min humor præger vist præg af at jeg har to teenagedrenge og en skør personlighed ;-) Husk at slukke for bloggens musik på afspilleren til højre.Knus
post signature

7 kommentarer :

 1. "If you ain't down with cheese wiz, you're...dumb" Hahahaha, skideskægt..

  Nogle gange gad jeg godt, at jeg var en (ung) mand. De har det bare sjovere, tror jeg ;o)

  Gad fandme også godt med til sådan en bacon-cheese feast der.

  SvarSlet
 2. Jeg satte min blog til den nye mobilvisning, glemte alt om det, surfede ind på bloggen med min mobil i dag - og blev et øjeblik helt paf over, hvordan den så ud! Total guldfiskehukommelse! :-D

  Men bortset fra det er den en god feature - siden tager meget kortere tid at loade på mobil nu :-)

  SvarSlet
 3. Jeg ændrede mit tilbage igen, da jeg ikke kunne se min blogliste i mobil isningen og den skal jeg bruge når jeg skal rundt i blogland.

  SvarSlet
 4. Heidi - He he de er herlige....... Bacon weave ha ha ha!!!!!! Og godt at vide at jeg ikke er alene med min humor♥ Chek lige nogen af deres andre videoer inde på deres YouTube kanal! Jeg tror også at det er MEGET sjovt at være ung mand....... Ældste og hans venner har planer om at lave deres eget epic meal - vil du med?
  Piskeriset - Hi den har jeg ikke hørt før - guldfiskehukommelse - kommer lige i ordbogen ;-) Det er så meget elttere at læse blogs på den måde. Har også lige downloadet Blogpress til mobilen så det er let at blogge fra den!
  Camilla - Ja se det havde jeg ikke tænkt over. Har fået Blogpress installeret så jeg let kan blogge fra mobilen. Hmmmmm mon ikke man kan få sin Google reader på telefonen? Må jeg chekke senere.

  SvarSlet
 5. åh ja tak meget gerne!! I ringer bare, så kommer jeg sporenstregs :o)

  SvarSlet
 6. Årh det var da kæmpe meget mere rart at se på (-: Tusind tak for tippet! Knus ♥

  SvarSlet
 7. God morgen Tina
  Håber ikke danseskoene er slidt for meget ned med alt den fest og kjolen strammer, med alt den mad du har spist....:-)
  Nu holder vi Pinse hen over weekenden og skal være sammen med mine svigerforældre, der campere i nærheden. Det bliver hyggeligt..
  Super godt at du deler ud af din viden.. Jeg bruger jo ikke mobilen så meget. Syntes helller ikke sikkerheden er så god.
  Så til Alle husk at installere sikkerhedsprogrammer ellers er der fri adgang til alle Jeres personlige informationer.
  God Fredag / RikkeBo

  SvarSlet