SOCIAL MEDIA

14. nov. 2011

Hjemmelavede kartoffelchips med Taco krydderi

Sidder her ved computeren og lytter til regnen og tordenen udenfor - skønt og hyggeligt! Ingen aftensløbetur men lidt indendørs kickboxing kan vel også være godt nok.

Vil prøve at lave disse kartoffelchips senere. Ser de ikke lækre ud? Det er min sidste pose Taco krydderi fra Danmark jeg bruger men har fundet en opskrift så jeg selv kan lave en blanding. Af uvisse årsager kan man ikke købe Taco krydderi hernede. Men så kan man få så mange andre spændende krydderier.




Har siddet og lyttet til en af mine ynglingssange "Wherever You Will Go" med The Calling. Der er en ny version med Charlene Soraia! Tror nu stadig jeg foretrækker The Calling. Her er begge versioner.



KNUS
post signature

10 kommentarer :

  1. De chips ser rigtig lækre ud. Du må lige komme med en anmeldelse når de er afprøvet ;o)

    SvarSlet
  2. Kartoffelchips med taco-krydderi lyder bare så lækkert - det må prøves her :-) Jeg er helt vild med danske Agnes Obel i øjeblikket, kender du mon hende, Tina? Hendes sange er utrolig smukke. Klem

    SvarSlet
  3. For mange år siden prøvede jeg at lave kartoffelchips, det blev ikke nogen succes, så jeg har aldrig gentaget forsøget. Dine ser nu rigtig lækre ud :-)

    SvarSlet
  4. Pia - de blev rigtig gode!!! Så gå du bare igang!

    SvarSlet
  5. Madame . Tak for tippet! Kender hende ikke så skønt med ny musik♥

    SvarSlet
  6. Pia - Prøv du bare igen for de blev rigitg gode!

    SvarSlet
  7. Hjemmeblandede krydderier er rigtig godt - man ved hvad der er i, og ikke mindst sparer man en masse penge.
    Den her opskrift på tacokrydderi bruger jeg selv, og den er også rigtig god:
    http://www.closetcooking.com/2009/08/taco-seasoning.html

    SvarSlet
  8. Øj de ser gode ud! Kan de anbefales?

    SvarSlet
  9. Heidi - Tusinde tak for linket♥ Og rigtigt nok sparer man en masse penge! Og så er der heller ikke monosodium glutamate i! KNUS

    SvarSlet
  10. Piskeriset - De kan helt sikkert anbefales. På websitet er der også en opskrift hvor de laves i mikroovn men den har jeg ikke prøvet!

    SvarSlet