SOCIAL MEDIA

24. nov. 2011

Tatoveret julemand - sjov julehilsen

I anledning af at der er en måned til juleaften skal I ha et link til det mest festlige julekort jeg har set. Jeg delte det også med jer sidste år men for dem der ikke kender det er linket her!

Har hørt at I får storm istedetfor sneen I fik sidste år. Skal på cafe om lidt med en veninde, husbonden skal se Macabi Tel Aviv spille basketball kamp, yngste er sammen med en ven og ældste kommer hjem imorgen fra hans første uge nordpå. I den anledning får de deres ugentlige bad  - ingen el eller rindende vand! De er i felten men igår var det hans tur til køkkentjans på militærbasen tættest på dem - der hvor de får mad fra. Han stegte over 200 schnitzler fortalte han. Det er godt koldt deroppe om morgenen og natten så han er begyndt at drikke kaffe. Og det endda sort (mudder) kaffe. Nogen af en start puha. Jeg har aldrig drukket kaffe ej heller te. Gjorde engang et vagt forsøg med en kvart teskefuld neskaffe, masser af mælk og flere skefulde sukker.


 Fra et veninde besøg - endnu en variant af vores sufganiot


KNUS
post signature

6 kommentarer :

 1. Uhh lyder ret råt.. Men det må alligevel være en spændende oplevelse !

  Ja.. blæst.. Heldigvis er der ikke noget her endnu..

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. haha den julemand der ;) jeg har forresten sendt dig en mail

  SvarSlet
 3. Fantastisk julemandskort! Det skal jeg helt klart gemme og huske. Dejligt du får sønnike hjem og i bad ;o) Jeg kunne lige sætte tænderne i den der sag med spindelvævsglasuren. Begriber ikke, at du ikke drikker hverken kaffe eller te! En kage kommer aldrig helt til sin ret uden en god kop kaffe at skylle den ned med :o)

  SvarSlet
 4. Flotte julemandskort - tusind tak for linket! Det må være rart for sønnike at få sig et bad :-) Tænk at du ikke elsker en god kop kaffe til sådan en lækker kage.
  Klem!

  SvarSlet
 5. Pyha, sikke vilkår...! De kager ser vildt gode ud :)

  SvarSlet
 6. Ja, storm, det er hvad vi får lige nu - har været i gang med at binde grill og tambolin fast så det ikke flyver væk.
  Hvor ser de kager bare rigtig lækkere ud - mums :-)

  SvarSlet