SOCIAL MEDIA

2. jan. 2012

Hallo!!!!!! Er der nogen?


Her er regnen kommet med det nye år. Dejlig da det giver et skift i ens hverdag og ikke mindst en mulighed for at hygge sig indendørs. Er igang med at ordne mit hjemmekontor. Har et par dage med få arbejdstimer så de skal udnyttes. Har fra morgenstunden lavet en lækker Chrejme (Marrokansk fiskeret) som vi skal ha senere. Skal nok dele opskriften med jer imorgen. Fisken tilbredes i en lækker tomatsauce og spises med friskbagt brød!

Fotografen Aaron Hobson har lavet en billedserie Cinemascapes der består af billeder fra Google Streetview. Han har studeret billeder taget fra Google's kamerabil og udvalgt billederne fa de mest øde og forladte steder i verden. Fascinerende ide! Herunder er der et par eksempler flere kan ses på hans hjemmeside.
KNUS
post signature

9 kommentarer :

 1. Joooo ,der er vel altid nogen!!

  SvarSlet
 2. Camilla - Ha ha kom til at udgive indlægget inden jeg havde skrevet noget. Nok det du har set. Men i det mindste var overskriften meget passende!!!!!

  SvarSlet
 3. Jep, det var det jeg havde set - et meget tomt indlæg. Ellers nogle meget spændende billeder.

  SvarSlet
 4. Kære Tina
  Jeg er jo lige her...
  Godt han ikke har kopieret vores vej...:o)
  Som du nok har luret, er jeg ved at begive mig ud i fotokunsten på min IPhone, det er sjovt... Bliver ikke lige så god som dig..
  God Mandag / RikkeBo

  SvarSlet
 5. Camilla - Ha ha det tænkte jeg nok!!!

  SvarSlet
 6. Rikke - Der er nok mange stille villaveje i Danmark der ville kunne bruges he he. Er sikker på at du allerede er god. Har du lige fået iPhonen? Applikationerne Instagram, Hipstamatic osv. gør det endnu sjovere. KNUS♥

  SvarSlet
 7. Sjov billedserie, har lige set den i en af aviserne på nettet...;-D

  SvarSlet
 8. Rejen - Ja det er en sjov ide. Der er artikler overalt om ham. Tror du ikke også vi kan få en god ide og komme i aviserne ;-) ? Måske kan vi lede efter noget andet på Streetview!?

  SvarSlet
 9. Et af billederne kunne lige så godt (nr 2) være fra et sted i "Udkantsdanmark"...måske lige bortset fra elkablerne....tankevækkende

  SvarSlet