SOCIAL MEDIA

9. mar. 2012

Forårsrengøring på computeren

Har været på indkøb med gemalen. Var en hel fornøjelse da der er forår i luften. Markedet bugnede med jordbær, bananer og appelsiner. Yngste er taget på arbejde, ældste er taget til stranden med kæresten og computeren er min. Det bliver udnyttet til lidt forårsrengøring i den. Har ordnet alle mine blog feeds i mapper efter emner osv. og en masse masse zips er blevet åbnet. Og så kan jeg se min desktop igen! Vil ud at løbe imens der stadig er sol - 24 grader har vi haft! Iaften skal vi til den sædvanlige shabbat middag og så bliver det nok til besøg hos et vennepar!

Hvad ældste sendte til mig på mobilen den anden dag he he


 Vores "fastelavnskager" Oznei Haman (Hamans ører)

 
 
 En udklædt inde på markedet


Hvad der bliver drukket imens rengøringen står på ;-)


Ha en dejlig dag♥

KNUS
post signature

21 kommentarer :

 1. Det lyder rigtig dejligt med sol og 24 grader! Her har vi haft 6 grader og regnvejr. Og så er det altid en oplevelse at lære lidt om Israel her hos dig, Tina! Klem ♥

  SvarSlet
 2. Uhm, saadan en San Pelegrino, mums. Hernede kan vi stadig kun faa dem som danskvand.
  Den der saetning tager jeg 100% til mig. Den skal endda kopieres og haenges op! Tak for den hihi.
  Og nyd lige det gode vejr. Her er kulden kommet kraftigt tilbage og dynjakken er fremme igen.
  God week-end.

  SvarSlet
 3. Skøn temperatur! Og den sætning er da vist meget rigtigt. Godt nok er jeg ikke mor for ham - men ofte er det mig der finder ting min mand har glemt hvor han har lagt :D God weekend. Klem

  SvarSlet
 4. Ahhh... det sidste billede kan jeg huske. Findes den ikke også i en appelsin udgave? Husker en morgen hvor jeg ikke var tørstig med far tvang mig til, at drikke noget. Så klog han er, så luskede han mig til at drikke min yndlings - appelsin juice. Hehe

  SvarSlet
 5. Hihihi sjov udklædning og uhhh 24 g.. Er dybt misundelig, trænger sådan til varme nu...

  Rigtig god weekend

  og ja.. din søn har ret..

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 6. 24 grader er ikke dejligt og at få ryddet op på computeren er heller ikke så ringe...;-D

  SvarSlet
 7. Kære Tina
  Skønt vejr... SydFyn er knap så varm..:)
  Men Vores fastelavnsboller er lækre end Jeres... Skrevet med et smil på læben..:) Sodavandene ser forfriskende ud...:)
  God weekend til Dig og Dine / RikkeBo

  SvarSlet
 8. Lyder som en ret dejlig dag :-)

  SvarSlet
 9. Åh, hvor ville jeg gerne have 24 grader her i Danmark nu. Vi spiste også Oznei Haman (dels med birkes og dels med nutella) i onsdags mens vi læste Esters Bog sammen med vores børn og børnebørn. Hvor mange varianter af Oznei Haman findes egentlig i Israel?
  Knus Pia

  SvarSlet
 10. Hvor lyder det hyggelig og så alle de skønne frugter i har lige nu, jeg vil også gerne have 24 graders varme ,lige nu har vi sølle 8 grader her i Viborg.
  Kan du have en god søndag

  SvarSlet
 11. Madame - Og det blev endda endnu varmere weekenden over!Ha en dejlig dag♥

  SvarSlet
 12. Lin - Ja den sætning passer hvis meget godt ha ha. MEN da jeg postede den på Facebook skrev en af min venindes døtre sådan her: If mom can find it anyone can. Min veninde er vist ikke så god på det område ;-)

  SvarSlet
 13. Anette - der kan du se he he selv for de voksne mænd skal vi finde tingene!

  SvarSlet
 14. Hybel - Må over og se om du har åbnet din blog igen♥ Og inden længe bliver det virkelig vigtigt at drikke hernede!!!!! Du ville ha elsket de sidste par dage her. 24 grader var det i nat men det er bare en varmebølge!

  SvarSlet
 15. Marianne - Sender diglidt af den sidste varme inden det bliver normale temperaturer imorgen! 24 grader var det i nat! Og den med at vi kan finde alt passer vist meget godt♥

  SvarSlet
 16. Rejen - Ja det der med at rydde op på computeren er jeg altså ikke så god til. Må vise et screenshot af min desktop når den bliver rodet igen hi hi!

  SvarSlet
 17. Rikke - Foretrækker nu også en fastelavnsbolle - de her er jo noget tørre i forhold til he he. Håber at du havde en dejlig weekend!

  SvarSlet
 18. Miri - Det var det også♥

  SvarSlet
 19. Pia - Hvor skønt at I er så gode til at holde ved traditionerne. Der er mange forskellige men ikke så mange som varianter af sufganiot. Der var en masse opskrifter i damebladet LaIsha hvis du vil kan jeg maile dem?

  SvarSlet
 20. Conny - Varmen er jo dejlig nu men den friske luft der er i Danmark er nu guld værd♥

  SvarSlet
 21. AAArrrggghhh prøver at få den nye kommentar funktion til at virke!

  SvarSlet