SOCIAL MEDIA

1. mar. 2012

Glædelig 1 marts! - I am baaaaaaack♥

Hejsa blog veninder♥ Her dukker jeg så op igen 1 marts! Først tusinde tusinde tak for alle jeres søde hilsener - blev rigtig glad for dem alle. Har det bedre (skal snart igennem en lille operation) og har endda været et smut i Danmark til min mor's 70 års fødselsdag. Have en fantastisk tur bortset fra den værste flyvetur jeg nogensinde har haft (mellem Tel Aviv og Wien). Jeg har fløjet mange mange gange men det var den værste turbulens jeg har prøvet! Ventede 6 timer i Wien's lufthavn. Fik set på Mozart kugler i massevis og fik endda spist en ægte Wiener pølse som var ved at komme op igen på vej til DK ha ha. Havde 10 dage med familien og de blev nydt i fulde drag. Besøg hos alle familie medlemmerne, byture, fest for min mor og ingen tøjvask eller madlavning ;-) Lige hvad jeg trængte til. Og vejret var også godt. Lidt "varme" havde jeg med mig herfra! Havde hele 50 kg med hjem så skabene er fyldt op med diverse danske produkter og lidt tøj nåede jeg også at købe. De første dage efter at jeg kommer tilbage er altid lidt underlige selvom jeg denne gang ikke var afsted særlig lang tid. Svært at sige farvel til familien med selvfølgelig skønt at komme hjem til mand og børn.

En rigtig dejlig 1 marts til jer alle!

En lille februar mosaik med iPhone fotos!
KNUS
post signature

15 kommentarer :

 1. Dejligt at se kig igen Tina.. og skønt med en miniferie hjemme hos moar, og familien. :-)

  SvarSlet
 2. Hej Tina

  Skønt du er tilbage og at du har det bedre.

  Skønne billeder :-)

  Og en glædelig 1. marts til dig

  Knus

  SvarSlet
 3. Hej Tina, hvor må det have været dejligt for dig med 10 dage i DK, familiefødselsdag og besøg....Uhmmmmm, så er der igen fyldt op på kontoen.
  Jeg må indrømme, at jeg ikke har været så aktiv gennem de seneste måneder, så derfor havde jeg slet ikke opdaget, at du holdt pause. Men det er godt, at du er tilbage og har det bedre nu.
  Knus og en dejlig 1. marts til dig.

  SvarSlet
 4. Velkommen tilbage :-)
  Godt med lidt forkælelse " hjemme" i Danmark :-)

  SvarSlet
 5. Velkommen tilbage, skønt med lidt ferie hjemme, dejligt at høre fra dig igen...;-D

  SvarSlet
 6. Velkommen tilbage. Godt, du har det bedre.
  Ja, det må være vemodigt at sige farvel, når man ikke lige ses igen i næste uge. Du har nok en stor plads i dit hjerte til dem derhjemme i DK.
  Dejligt, du er tilbage på bloggen.

  SvarSlet
 7. Se dét var et dejligt indlæg at komme ind til - VELKOMMEN TILBAGE, søde Tina.

  Dejligt at høre at du har det bedre - og skønt med en tur til DK og få fyldt op i både skab, som sind :)

  Kram

  SvarSlet
 8. Velkommen tilbage - dejligt at høre fra dig igen :o)

  Sjovt at du har været i Danmark. Det må have været herligt for dig at få set familien og blive vartet lidt op, he he..

  Godt at du har det bedre :o)

  SvarSlet
 9. Hvor blev jeg glad, da jeg så, at du havde skrevet et indlæg. Dejligt at høre, at du har det godt, og at det "kun" er en lille operation du skal igennem.
  Ja, det er noget af en temperaturforskel at rejse fra Israel til Danmark - den modsatte vej er altid bedre ;-)Det må have været en stor glæde for din mor, at du kom til hendes fødselsdag.Og at du så oven i hatten kunne blive i 10 dage og slappe af uden huslige pligter, det har du nok trængt til.
  Vi har i mange år også rejst via Wien til og fra Israel og har aldrig oplevet slem turbulens, bortset fra sidste gang her i december, da havde vi en slem hjemtur.
  Glæder mig til at høre mere fra dig.
  Knus og shabbat shalom
  Pia

  SvarSlet
 10. Ude godt men hjemme bedst siger man jo, men i din situation er det måske ikke det allerbedste udtryk.
  En fin collage - en god blanding af hvad dagligdagen byder på.

  SvarSlet
 11. Hej Tina!

  Godt at høre fra dig igen. Det lyder hæsligt med den tur via Wien. Det er vores foretrukne tur, og vi har heldigvis aldrig været udsat for noget lignende.

  Fik du "kagen" med hjem?

  Kh Rikke

  SvarSlet
 12. Så skjønt å ha deg tilbake igjen!
  Godt du fekk feire mora di :-)

  Lykke til med operasjon...

  klem og God helg

  SvarSlet
 13. Tusinde tak til jer alle♥ Det var dejligt at være et smut hjemme. 1 1/2 år siden sidst! Og Rikke og Pia så er det rigtigt at det er fint at flyve over Wien - ikke for stor eller indviklet lufthavn. Og godt det ikke kun er mig der har oplevet "katastrofe film" turbulens!!!!! Og tusinde tak for kagen og kortet Rikke. Hvor er den sød - den pynter allerede på min reol!
  En rigtig god weekend til jer alle♥

  SvarSlet
 14. Det lyder skønt med en tur til Danmark - og tillykke med din mor. Træls du skal igennem en operation - jeg håber du hurtigt bliver frisk efter den. God weekend. Stort knus

  SvarSlet
 15. Dejligt at du er tilbage igen Tina, og godt at høre at du har det bedre.

  SvarSlet