SOCIAL MEDIA

7. mar. 2012

Popcorn med vandmelon smag!!?? Og Give Away hos Helle

Det har været en dejlig dag! Arbejdede kun et par timer og yngste har haft helt fri. Ældste er også kommet hjem på en lille Purim ferie. Yngste var sågar på stranden med hans venner - de gik dog ikke i vandet.

Da vi var i Canion Herzelia Arena (et storcenter) den anden dag blev der solgt popcorn i de mest utrolige smagsvarianter. Vandmelon/melon, vindrue, trope mix, kirsebær, jordbær/banan for bare at nævne et par. De smagte faktisk godt på en lidt kvalm måde ha ha. Centeret ligger lige ved siden af stranden og marinaen så der var vi også lige forbi.











Vil også lige gøre reklame for Helle og hendes blog Helles's Rodekasse! Hun har en flot Give Away som bliver trukket ved 75 faste læsere.




KNUS

post signature

11 kommentarer :

  1. Det er da de mest fascinerende ting, du går og finder :) Elsker når du blogger om et eller andet "sært" eller bare interessant, som du har fundet på din vej (og som man kan ærgre sig over, at man ikke lige har adgang til her fra Danmark).

    SvarSlet
  2. De der underlige popcorn tror jeg nok jeg springer over.. :-)
    Knus og en skøn dag hos dig.

    SvarSlet
  3. Bitten - Ha ha ja der er mange sjove ting der bare skal opdages. Da jeg var i Danmark denne gang drev jeg vist også familien til vanvid med alt det der skulle studeres nærmere i butikkerne. Har tænkt på dig efter min sidste Give Away. Mail mig lige din addresse og så kan det jo være jeg falder over et eller andet israelsk mad produkt til dig♥ Til Line sendte jeg lidt krydderier. KNUS

    SvarSlet
  4. Inge - De var også ret giftige men smages skulle de. Ha en dejlig dag♥

    SvarSlet
  5. Pop corn med smag - det tror jeg at jeg springer over. For mig er der kun en variant, og det er med salt. Men de ser nu meget festlige ud.

    Knus

    SvarSlet
  6. Tænk at man kan få så mange typer popcorn nede hos dig - det er jo helt vildt :-) Det er rigtig dejligt at få lidt at vide om det land du bor i, og dets kultur! Klem ♥

    SvarSlet
  7. Camilla - ja den med salt er nu stadig den bedste♥ Ha en dejlig dag!

    SvarSlet
  8. Madame - Ved ikke hvor mange der køber dem igen efter at ha fortæret en stor pose ha ha. Jeg nyder også altid at være i DK på besøg og opdage nye ting. Når man har været væk længe er der også mange nye ting i Danmark! Ha en dejlig dag♥

    SvarSlet
  9. Tror nok jeg helst vil have popcorn som smager af popcorn..;-D men det ser festligt ud..

    SvarSlet
  10. Hold da op som der findes mange ting ude i verden, som vi aldrig ser i DK... jeg ville godt smage :)

    SvarSlet
  11. Det lyder specielt. Men okay, man skal smage inden man doemmer hihi. Tak for nogle herlige billeder.
    Jeg kom for sent til hendes give-away, men bloggen skal dog alligevel undersoeges naermere.

    SvarSlet