SOCIAL MEDIA

16. mar. 2012

QR koder

Her ligger yngste syg efter hans lejrtur. Han hoster og har feber. Nok for lidt søvn og for lidt tøj. De var oppe nordpå hvor det godt kan være koldt! Jeg skal på marked med gemalen og mon ikke det bliver til lidt morgenmad på cafe. En af yngstes yndlings butikker har 30% rabat idag så jeg håber han får det så godt at vi kan smutte derind sammen og købe tøj til ham!

De fleste af jer kender nok godt de her QR koder til mobilen. Her er en forklaring lånt her:
QR codes står for "Quick Response", hvilket også på dansk betyder 'hurtigt svar'. I Danmark er QR koder mere kendt som mobil tags, hvilket er en form for mobil stregkode. Stregkoderne kan indeholde forskellige data, såsom email adresser, telefonnumre, hjemmeside links, kort kordinationer og meget mere, hvilket gør muligheder uendelige, for at kunne kommunikere på en smart og anderledes måde. QR codes kan man f.eks. læse igennem sin mobiltelefon, vi har idag næsten alle en telefon med kamera, og på de nyere telefoner er det muligt at kunne hente forskellige programmer, som gør det muligt at læse disse koder. De bliver brugt til f.eks. at promovere nye produkter, lave forskellige kampagner, rabatordninger, vejskilte, aviser, visitkort samt en masse andre steder. 

På websitet QR-coder kan man selv en QR kode med hvad man har lyst til. Prøv at scanne min kode f.eks!En gratis scan applikation til mobilen kunne være Scan som fungerer fint!


Ha en dejlig dag♥

post signature

2 kommentarer :

  1. Haaber at yngste kommer sig. Han skulle jo noedigt gaa glip af udsalget.
    Jeg kan ikke scanne din dims, for min mobil er en af de der oldnordiske med knapper.

    SvarSlet
  2. Lin - Han har godt nok høj feber. Hvis den ikke falder omorgen skal han til vagtlægen. He he så slidt pyt med scan knappen! God weekend♥

    SvarSlet