SOCIAL MEDIA

3. mar. 2012

Sne, sne og mere sne

Her er det koldere end normalt for årstiden og der er endda faldet sne i Jerusalem hvilket kun sker sjældent. Oppe nordpå i Golan højderne sner det rigtig meget og skisportsstedet på Hermon bjerget er lukket indtil videre. Her mærker vi det ved mere regn end normalt og så kulden selvfølgelig. Vi nyder det dog for inden længe er det jo rigtig varmt i et halvt år. Måske tager vi op og boltrer os i sneen i næste uge. Igår besøgte vi ældste i hæren. Vi måtte sidde i bilen og spise da det haglede og regnede! Han fik forsyninger til weekenden mad, avis, rent tøj osv. Yngste arbejder idag så mon ikke jeg sammen med gemalen skal ha malet vores entre!

God weekend♥

Nederste foto er fra Jerusalem resten fra det nordlige Israel
Lånt hos Ynet.com


KNUS
post signature

16 kommentarer :

 1. Hej Tina, håber at det går bedre, på trods af udsigt til en operation? Skønt for dig med en tur til Dk, det er altid rart at komme hjem. Specielt er det svært at undværre ens forældre. Ved hvordan det er og mine er endda 10 år ældre end dine.
  Vild at I har det så koldt, det må være usædvanlig med så meget sne. Her fik vi også sne, men nu er det blevet helt forårsagtig igen.
  God weekend!

  SvarSlet
 2. Lene♥ Nej det er altså ikke let med forældrene. Man ser dem blive ældre og mærker hvor meget de savner både os og børnebørnene! Det er vildt at det er sådan noget vejr her. Har set at jeres mimoser allerede er sprunget ud♥ God weekend!

  SvarSlet
 3. God week-end,
  Og tusind tak fordi du hjalp mig igang med Pinterest - nu mangler jeg bare at få iPhone og iPad til at makke ret, og altså lykkes med at få pin-button installeret.
  -og så selvfølgelig nogle ekstra timer i døgnet til at pinne i!
  Helle.

  SvarSlet
 4. God weekend Helle♥ Åh dejlige farlige Pinterest ha ha. Er det pin button på computeren du skal ha installeret? Hvis jeg kan hjælpe dig med de andre ting siger du bare til♥ Genoplivede en hel død iPod Touch igår for en i familien. Det er skønt når sådan noget lykkedes. KNUS

  SvarSlet
 5. Ih, du har jo allerede hjulpet mig så rigeligt.
  Af en eller anden uvis årsag lykkedes det mig at installere pin button på pc, men jeg kan ikke finde ud af det på hverken iPad eller iPhone! Heller ikke selvom jeg har forb. ml. Pc og iPad/ iPhone via stik...

  SvarSlet
 6. Kære Tina
  I weekenden er der udsigt til frost og lidt slud i DK. Nu må vi se, hvad det bliver til.. Manden har tændt op i brændeovnen og manden er næsten serveret..
  Så skal der hygges i den varme stue med nyt indkøbt broderi, lidt fjernsyn og selvfølgelig familien..:)
  God snebilleder.. God Fredag Aften / RikkeBo

  SvarSlet
 7. Hej Tina

  Når man tænker på Isreal, så er det ikke lige sne man har i tankerne - vildt.
  Rigtig god week-end.

  Camilla

  SvarSlet
 8. Helle - Kan se på nettet at Pinterest prøver at forbedre funktionen til iPhone. Har ikke selv prøvet! Der er en slags instruktion men ikke helt brugervenlig!

  SvarSlet
 9. Rikke - Det lyder hyggeligt! Tænkte nok at I ikke helt var sluppet af med kulden! Da jeg var hjemme i Danmark blev der også tændt op i brændeovnen om aftenen - rigtig hyggeligt. Knus♥

  SvarSlet
 10. Camilla - Der plejer altid at falde sne om vinteren på Hermon bjerget men ikke i så store mængder i Golan højderne. Og meget sjældent i Jerusalem!!!!!!! Knus♥

  SvarSlet
 11. Kære Tina!
  Jeg har overset du er syg og ønsker dig derfor først nu god bedring. Godt du lige var hjemme en lille tur, jeg kan godt forestille mig savnet både fra din og dine forældres side.
  Knus.

  SvarSlet
 12. Mange tak søde Margith♥ Og det var en tur der gav energi til alle parter. God weekend♥

  SvarSlet
 13. Sikke nogle skønne billeder, Tina - jeg var slet ikke klar over, at I kan få sne i Israel. Ønsker dig en rigtig god bedring! Klem

  SvarSlet
 14. Hold da op - det var ikke lige sådan jeg tænkte mig vejret hos dig :) og god bedring.

  SvarSlet
 15. Madame - Ja vi kan overraske lidt. Oppe nordp[ er det meget normalt om vinteren men det sker ikke så tit at der falder sne i Jerusalem!

  SvarSlet
 16. Helle - Tusinde tak♥ Og det gode vejr er heldigvis tilbage!

  SvarSlet