SOCIAL MEDIA

26. mar. 2012

Tidsfordriv!

Endelig endelig har jeg det bedre! Troede jo lige at det gik fremad men nej. Det er først idag at jeg kan arbejde igen. De sidste par dage på sofaen har været i selskab med Iphone applikationen Draw Something. Et spil hvor man tegner og modstanderen skal gætte hvad det er man har tegnet. Man kan invitere gennem Facebook, email eller vælge en helt tilfældig modstander. Ja tegne kan jeg vitterlig ikke men kan se at det kan de fleste andre heller ikke. Sikke herlige tegninger man ser og selv laver ;-) Spillet er gratis og et af de mest populære lige nu. Men I er advaret - man får (mere) hovedpine hvis man spiller for meget.

Gemalen fik oveni ondt i ryggen. Han har haft ondt i ryggen før men aldrig så ondt som denne gang. Vi tog til vagtlægen og der fik han til hans overraskelse en gang øreakupunktur af en russisk læge og smerterne var halveret. Lægen foldede simpelthen hans ører sammen og vred dem frem og tilbage cirka 10 gange. Gemalen var vist parat til at følge ham gennem ild og vand efter det. Han har stadig ondt i ryggen men slet ikke som inden "ørevridningen" ;-)
KNUS
post signature

19 kommentarer :

 1. Det er da nogle skønne tegninger programmet lyder til at være en morsom oplevelse, men det går jo fra strikketiden så jeg må hellere lade være ......men på et tidspunkt .......

  Godt at høre du har det bedre, men sikke n oplevelse for gemalen jeg ved ikke lige hvad jeg havde gjort ved lægen hvis jeg havde fået den behandling.....Uff da, men godt det i det mindste hjalp på ryggen.

  Kh Jane

  SvarSlet
 2. Kære Tina
  Jeg kan godt lide at spille; men er træt af alt den informations som man skal afgive til FB for at spille via dem... Så derfor har jeg ikke meldt mig til.. endnu..
  Godt du har fået det bedre, ærgerligt med mandens rygsmerter, håber russeren får bugt med den... Uden ører så store som JUMBO..:o)
  God Mandag Aften / RikkeBo

  SvarSlet
 3. Kender godt det spil, som Pigebarnet pt bruger utrolig meget krudt/tid på. Selv prøver jeg at holde stand mod endnu et vanedannende spil ;-)

  Interessant (og ret mystisk), at ørevrid skulle være godt mod rygsmerter!! Men pyt, hvis det hjælper, behøver man vel ikke at forstå hvorfor ...

  SvarSlet
 4. Hvor er det fantastisk, at man kan blive tilbudt en alternativ behandling på skadestuen ! Danmark er altså bagud , på det punkt.
  Godt du magter at rejse dig fra sofaen igen :-)

  SvarSlet
 5. Godt at det går fremad, men kom altså til at grine af at gemalen fik vredet ørene, men hvad pokker bare det hjælper...;-D En god dag til dig..

  SvarSlet
 6. Jane - Ja jeg kender det der er ikke tid til det hele♥ Gemalen var også noget chokeret da han tog fat! Knus

  SvarSlet
 7. Det er dejligt at høre, at du har det bedre, Tina - men uha, sikke noget med din mand. Rigtig god bedring med ham! Fantastisk at øreakupunkturen virkede så fint og at man få alternativ behandling på skadestuen i Israel!
  Ha' en god dag ♥

  SvarSlet
 8. I have no smartphone (yet hehe).
  De der alternative kan altså noget.
  Jeg glæder mig til jeg skal til min ostheopat i næste uge.

  SvarSlet
 9. Jeg er også hoppet på draw something - det er skægt. Godt at høre du har fået det bedre. God bedring til din mand. Det lyder ikke rart. Knus

  SvarSlet
 10. Hej Tina.
  Dejligt at du har det bedre. Jeg kan forstå du hygger dig på sofaen med at tegne - hyg du bare videre.
  Det er ikke så godt med din mand. Jeg har da aldrig hørt om, at ørevrid skulle kunne kurere rygsmerter. Lægger din mand isposer på ryggen? Det er rigtigt godt og så er det vigtigt at tage smertestillende, så han får slappet af i ryggen.
  Knus Pia

  SvarSlet
 11. Rikke - Er bedre til det en Wordfeus he he. Han har stadig ondt i ørene!!!!! God weekend♥

  SvarSlet
 12. Fruen i midten - Så er det med at holde sig væk for det er vildt vanedannende ;-) Ja tænk at5 sådan en gang ørezoneterapi kan hjælpe så godt. God weekend♥

  SvarSlet
 13. Miri - Jeg tror nu også at ham her lægen var helt speciel! God weekend♥

  SvarSlet
 14. Rejen - Ja noget af et syn var det at se ham fået ørene vredet sådan om ha ha! God weekend♥

  SvarSlet
 15. Madame - Det var virkelig en fantastisk læge. Tror han hjælper mange folk i weekenden! Knus og god weekend♥

  SvarSlet
 16. Lin - Du må ha en så kan vi spille sammen he he. Skal lige chekke hvad det er for en slags behandling. Håber at det hjalp♥ God weekend!

  SvarSlet
 17. Anette - Håber du er bedre end jeg er ;-)kal ha lavet et brugernavn så jeg kan spille med jer blogveninder. Så behøves vi ikke være på facebook sammen! Knus og god weekend♥

  SvarSlet
 18. Pia - Han får hver gang alt muligt smertestillende men den gang zoneterapi var det der hjalp allermest. God weekend♥

  SvarSlet
 19. Anonym12/3/13

  What's up i am kavin, its my first time to commenting anywhere, when i read this piece of writing i thought i could also make comment due to this brilliant article.

  My site: Rasta clothes buy online

  SvarSlet