SOCIAL MEDIA

9. maj 2012

Playliste og en af mine yndlingssange♥

Iaften tager vi nok til Tel Aviv med nogen venner. Først på restaurant og så ud og se bål! Yngste og hans venner laver et kæmpebål for at fejre Lag Ba Omer og er nok først hjemme imorgen tidlig.

Sangene på listen er en samling af både nyere og ældre sange og videoen er med sangen  "" Shir al ha Yam" (en sang om havet) som jeg holder meget af. Den er med det israelske band The Blue Pill! Den handler som sagt om havet og er utrolig smuk. Den israelske topmodel Bar Rafeli er med i den og hvor er hun naturligt smuk. Hun er en sød pige uden nykker overhovedet. Videoen var hun også med i uden at få betaling. Sangene fra listen kan I finde på YouTube.

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT


Ha en dejlig dag♥
post signature

6 kommentarer :

 1. Jeg håber I har en rigtig hyggelig aften og har nydt middagen og bålet, måske er der stadig bålhygge i skrivende stund :-)

  SvarSlet
 2. Håber i havde en skøn aften - sådan et kæmpebål er sikkert flot at kigge på. God weekend. knus ♥

  SvarSlet
 3. Pia - Det var en dejligt aften med tur rundt til forskellige bål. Ha en dejlig søndag♥

  SvarSlet
 4. Anette - Elkser bål. Og der er overalt. Alle skoleklasser, familier, børnehaver, venner osv. laver bål. God søndag♥

  SvarSlet
 5. Godmorgen, Tina, sikke en smuk billedside til videoen, og da først sangen begynder er musikken dejlig at lytte til. Den begynder lidt voldsomt ;O) Jeg glæder mig til vores sankthansbål her den 23. juni - der er ikke noget, der samler folk så godt. Klem og god søndag til dig ♥

  SvarSlet
 6. Madame - Rigtig nok så begynder sangen lidt hårdt men heldigvis fortsatte du med at lytte♥ I stakler at jeg udsætter jer for musik på hebraisk men I er heldigvis friske og giver det en chance♥ En dansk Skt. Hans er dejlig. Kan mærke den lidt kolde sommerluft om aftenen og dufte alle bålene....... Ha en dejlig sændag♥

  SvarSlet