SOCIAL MEDIA

4. jun. 2012

Varme og kulde

Har fra fortolig kilde (Helle) hørt at der var 6.7 grader i Danmark imorges. Det var nu alligevel lige for lidt selvom jeg allerede sukker her. Det er allerede så varmt at man inden sengetid skal ha et iskoldt brusebad, ingen bodylotion, tænde for blæseren og så ellers lynhurtigt ned under lagenet inden kroppen finder ud af hvor varmt det egentlig er. Nå jeg tænker på ældste der er på øvelse nordpå i et endnu varmere område klager jeg nu ikke. Med militæruniform, store støvler og INGEN aircondtion! Han klager ikke for sådan er det jo bare!!!!

Her får I lidt sjov fundet via Pinterest - arbejdet kalder!

KNUS
post signature

11 kommentarer :

 1. Hvis vi nu kunne lægge jeres og vores temperaturer sammen og dele med 2, så ville det passe fint både hos jer og os.. :-)

  SvarSlet
 2. Pyha, det lyder som om, I har det frygtelig varmt i øjeblikket, Tina! Er det ikke svært at sove om natten - eller har i aircondition i gang? Som Inge siger, ville det være helt perfekt med en temperatur mellem jeres og vores :-)
  Klem ♥

  SvarSlet
 3. Kære Tina
  Ja, det var den sommer; men Pinsen var solrig og varm, tak for det...
  Har ikke set meget til solen idag og temperaturen i Bøjden siger 12,2 grader og vinden blæser med 7,2 m/s...
  Håber det bliver bedre, med grundlovsdag i morgen og dronninge besøg på onsdag..
  Faaborg smagte lige lidt af bilbomber i nat, det var ikke rart...:o(
  God Mandag / RikkeBo

  SvarSlet
 4. Hej Tina.
  Det lyder varmt - ikke just varme vi kan prale af pt.....men en "mild vinter".
  Vejret her er letskyet + 12, 8 grader.
  Ønsker dig en god dag / god ny uge.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 5. I har det for varmt, vi har det for koldt. Det er en dum og ulige fordeling af graderne. Mest fjollet er de kæmpe-udsving, der gør det helt umuligt at vide, hvad man skal have på bare to dage frem. Har lige sendt Pigebarnet til Bornholm. Hun har bikini med - ha - det havde været bedre med en vinterjakke. - Og havde der været plads, havde hun også fået den med!

  SvarSlet
 6. Haha, tak for et godt grin.
  Vejrmaessigt hos os er den heeelt gal. Loerdag hedeboelge og 42° i skyggen og i dag mandag har vi 13°. Saa det er rigtigt snottevejr.

  SvarSlet
 7. For lidt og for meget..... her er 13 grader og blæsende overskyet, ikkem eget bikini vejr her. Kann godt forstå du tænker på din kære søn i varm uniform og kampstøvler i den varme ♥
  Jeg ønsker dig en kølig nat ♥

  SvarSlet
 8. Ja.. det er møg koldt her... Faktisk er sønnen lige kommet hjem.. og er ved at tænde op i brændeovnen............ Gider ikke fryse....

  Det må godt snart blive varmere...

  Mennnnn ikke så varmt som hos dig....

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 9. Send lidt af varmen herop, 22-25 grader vil være passende...;-D knus

  SvarSlet
 10. Hvad med, at vi deler i porten? Du får noget kulde ned til dig, og vi får noget varme heroppe nordpå? Jeg synes, det er en fantastisk deal :-D

  SvarSlet
 11. Ok piger I har overtalt mig. Har sendt 15 grader men ved ikke hvornår de ankommer hos jer he he!!!!!! Og Rikke læste godt det med bilbomben i Fåborg - hvor vildt!!!!!!

  SvarSlet