SOCIAL MEDIA

8. aug. 2012

Falafel King

Den sidste uge har været lidt kedelig. Ingen strand og ingen sol pga. mine sår og skrammer ;-) Har stadig et stort blåt øje og smårifter men kæben og hovedet gør heldigvis ikke ondt mere. Igår måtte jeg endelig fjerne de specielle plastre over flængen der var blevet limet. Hmmmmmm lige nu ser det ikke for godt ud men mon ikke "tiden læger alle sår" ?

Yngste købte falafel til os før han var oppe i byen. Som I nok kan tænke jer er der de skønneste falafelboder hernede. Og de er OVERALT!  En portion falafel i pita med de dejligste salater og pommes frites koster ikke mere end 15 kr! I pita brødet kommer man gerne humus, tehina, salat hakket meget fint, syltede agurker i saltlage, syltede pebre, pommes frites, amba(stærk mango sauce) , chilisauce og mange andre salater. Man kan også vælge at få sin falafel i et flute eller rullet i et stort fladbrød og så kan man få fyldt mindst 20 falafel kugler i! Hvis I selv vil prøve at drive en falafelbod er der et sjovt lille online spil Falafel King ;-)


Dagens frokost

Via IsraeliFood
KNUS
post signature

15 kommentarer :

 1. Den falafel ser voldsomt lækker ud - bliver akut lækkersulten :-)

  Godt, at smerterne er væk. Måske ser du ikke alt for smart ud lige nu, men jo, jeg er sikker på, at tiden læger alle sår. Sådan en limning skal nok blive fin.

  SvarSlet
 2. Nej hvor ser det godt ud. Jeg har lige købt mig en portion falafel til fryseren, så jeg altid har nogen klar. De kan næsten spises til hvad som helst. Men helt originalt som der, er jo genialt. Det må prøves engang, men indtil da, må jeg nøjes med hjemmelavede.

  SvarSlet
 3. Mums hvor ser det lækkert ud!
  Og hvad er der dog sket med dig? Håber ikke at det er noget alvorligt.

  SvarSlet
 4. Kære Tina
  Desværre er det kun mig, som kan lide Falafel her i huset... Så måske jeg skulle komme til dig, for den ser da for lækker ud...
  Er glad for at læse, det går fremad med skaden..
  Ps. Har sendt en lille besked på Messenger..
  God Aften / RikkeBo

  SvarSlet
 5. Umh, det ser lækkert ud.....håber du snart er frisk og oven på igen ,❤❤❤

  SvarSlet
 6. Jamen Tina, sikke noget ! Du kan da ikke gå rundt og besvime og slå dig så forskrækkeligt !
  Godt , sønnen kan forkæle :-)

  SvarSlet
 7. Det var ikke så godt, at du lige besvimede og fik en slem skramme.
  Jeg håber, det går fremad.
  Jeg elsker falafel, men de fås ikke her i så lækre udgaver som du fortæller om

  SvarSlet
 8. Uhm, det ser lækkert ud, det er godt nok længe siden jeg har lavet falafel. Måske det skulle på menukortet enden alt for længe. Jeg er sikker på at så snart det blå øje er væk, så er du så smuk igen som altid <3

  SvarSlet
 9. Kære Tina, rigtig god bedring med dine skrammer. Din falafel og falafelboden ser eventyrligt lækre ud. Ha' en dejlig søndag ❤

  SvarSlet
 10. Håber at det bliver fint igen... >Men det tager jo nok lidt tid, og du vil nok have en rød streg længe...

  Har aldrig smagt falafel........

  Forsat god bedring til dig

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 11. Det var da en grim flænge du har fået,det skal nok have lidt tid, så bliver det nok rigtig pænt igen.Det ser rigtig lækkert ud det mad du viser.
  Knus Conny.

  SvarSlet
 12. Hvor ser det mad lækkert ud(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min blog og min give away, hvor man kan vinde 2 lækre skønhedsprodukter(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/08/give-away-nr-9.html

  SvarSlet
 13. Åh nej, det er først nu, at jeg læser om dit uheld, jeg håber at du er ved at være ok igen.
  Jeg besvimer også med jævne mellemrum, men plejer at blive blød som smør, så jeg slår mig så godt som aldrig.
  Ovenstående billeder, ser umanerligt lækre ud, der er slet ikke tid for sult, men den kommer snigende, når jeg ser dine billeder ☺.
  Hav det rigtig godt. Knus fra Holland.

  SvarSlet
 14. Å din stackare. jag hoppas att du blir helt återställd snart. inge kul alls med det såret.. Här i sverige har vi äntligen fått värme. =) Efterlängtat... vill jag lova. Jobbar igen men jag tar vara på kvällar och helger. ikväll var vi ut med båten en sväng och badade. solen var helt röd då den gick ner i havet. helt underbart vackert.
  Kram på dig

  SvarSlet
 15. Hejsa søde blog veninder♥ Tak for alle kommentarerne♥♥ Har som I kan se taget mig en lille blogpause men er tilbage igen! Er næsten 100% ok igen. Der var lidt flere følger end først antaget efter det famøse fald så jeg har passet lidt på mig selv. Knus til jer alle

  SvarSlet