SOCIAL MEDIA

15. okt. 2012

En Kongelig Affære

Igår var jeg i biografen med bedsteveninden og se En Kongelig Affære - helt fantastisk når der kommer en dansk film op hernede. Har altid elsket historiske romaner og har andda engang skrevet et projekt om Kong Christian  7. Det var en helt fantasisk fim med godt skuespil af både Alicia Vikander, Mikkel Boe Følsgaard og Mads Mikkelsen. En rigtig historisk storfilm. Og tænk om et par uger kommer Den Skaldede Frisør på plakaten!


Knus

15 kommentarer :

 1. Den har jeg endnu ikke fået set - skal ind og se den Skaldede frisør på mandag med tøseklubben - det glæder jeg mig til.

  SvarSlet
 2. Så kan jeg lige hilse og sige, at Den kongelige affære er indstillet til en Oscars for bedste udlandske film - så er der bare at krydse alle ydre og indre knogler - til feb. 2013. :-))

  SvarSlet
 3. Ja den film var rigtig god,,,, spørger dig nu, om filmen er engelsk tekstet hos jer
  Eller ser i
  Filmene i en dansk forening ? , den skaldede frisør har jeg ikke nået at se, ville smadder gerne
  Rigtig god aften ❤

  SvarSlet
 4. Jeg glæder mig sådan til at den bliver tekstet og kommer så vi kan låne den på vores tv via tdc. Min amnd er jo døv og laver et syndigt vrøvl hver gang der er danske film der ikke er tekstede. Så jeg håber den snart kommer så vi kan se den sammen.

  SvarSlet
 5. Det er en god film, jeg så den da den lige var kommet i biografen, men den kan sagtens tåle et gensyn på dvd...Knus og en god dag til dig..;-D

  SvarSlet
 6. Camilla - Du må se den på dvd - den var virkelig god. Glæder mig også til Den akaldede frisør! Hyg jer♥

  SvarSlet
 7. Hybel - Jeg krydser selvom det er længe ;-)

  SvarSlet
 8. Jonna - Den gik skam i den almindelig biograf og var både engelsk og hebraisk tekstet. Sikke en luksus at kunne se en dansk film i biografen!

  SvarSlet
 9. Karin Grøn - Tror den er kommet ihvertfald på dvd. I kan godt glæde jer♥

  SvarSlet
 10. Rejen - Ja det er en af dem man godt kan se en gang mere!

  SvarSlet
 11. Du er altså heldig! Jeg tror ikke, at jeg har set reklamer for en eneste dansk film her i Holland, i de år jeg har boet her. Men til gengæld er både Belgisk og Hollandsk TV flinke til at sende danske film og serier, det hjælper lidt på det ☺.
  Knus til dig dernede i varmen.

  SvarSlet
 12. Du kan glæde dig til Den skaldede frisør, Tina - jeg glæder mig til gengæld til at se En kongelig affære! Klem ♥

  SvarSlet
 13. Annette - Ja i fjernsynet bliver der kun vist danske film indimellem (desværre ingen serier)men at se dem i biografen er fantastisk. KNUS

  SvarSlet
 14. Madame - Så har vi begge noget at se frem til♥ Knus

  SvarSlet
 15. Det er en film, som jeg glæder mig til at se. Har kun hørt positivt om den.

  SvarSlet