SOCIAL MEDIA

14. nov. 2012

Pargiot med grøntsager


Forleden lavede jeg en hurtig og lækker ret med pargiot. Og hvad er pargiot så tænker I nok. Ved slet ikke om der er et ord for det på dansk men det er udbenede kyllingeoverlår. Saftigere kyllingekød findes ikke. F.eks er det fantastisk at grille men også skønt i ovn og på pande. Bliver ikke så let tørt som kyllinge bryst. Denne ret er let at lave - få ingredienser og kort tilberedningstid. Pargiot kan købes overalt hernede men i Danmark skal man nok bede slagteren om at udbene eller måske selv gøre det.




Pargiot med grøntsager

8 pargiot
Sød chili sauce
Stærk chili sauce
Soja sauce
Salt
Peber
4 store søde kartofler
4 gulerødder
4 løg
4 rød peber

Kartoflerne og gulerødderne skæres i tykke skiver. Løgene skæres i både og de røde pebre i strimler.
Kødet lægges i et fad og krydres med salt og peber. Grøntsagerne kommes ved og krydres også med salt og peber. Chili og soja sauce blandes i en skål. Cirka samme mængde af hver slags evt. mindre af den stærke chili sauce. Saucen hældes over kødet og grøntsagerne. Sørg for at den er godt fordelt. Fadet sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 45 min. Kan serveres med ris eller cous cous.


KNUS


post signature

9 kommentarer :

  1. Kære Tina
    Velbekomme, det ser lækkert ud..
    God Aften / RikkeBo

    SvarSlet
  2. Det ser godt ud !

    SvarSlet
  3. Det lyder rigtig lækkert, Tina - her er vi meget glade for chili sauce. Tak for opskriften, den skal prøves ♥

    SvarSlet
  4. Det lyder som en rigtig lækker rat,det må da vist prøve.

    SvarSlet
  5. Anonym15/11/12

    mums det lyder lækkert, nej udbenede kyllingelår kan vi ikke købe ,,,,,,,❤

    SvarSlet
  6. Der lærte jeg et nyt ord ;-)
    Sådan nogen udbenede kyllingeoverlår kan man ikke få her.
    Din ret ser lækker ud. Den skal prøves (med ben i) ;-)

    SvarSlet
  7. Det ser da lækkert ud :) Rigtig god weekend. knus

    SvarSlet
  8. Nam nam, det tror jeg skal prøve at lave en dag.
    Steges kyllingen eller lægges det ned til rodfrugterne?
    Og kan man evt. undlade den stærke chili helt?
    Uhh, sikke mange spørgsmål :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Kyllingen lægges rå ned til rodfrugterne. Og du kan sagtens undlade den stærke chili og bruge mere af den søde chili. Kan virkelig anbefales! KNUS

      Slet