SOCIAL MEDIA

22. nov. 2012

Tak

Tusinde tak for alle jeres hilsener både her, via e mails og på min private Facebook side♥ Det har været en forfærdelig uge og jeg har mest set nyheder og bekymret mig. Må være meget svært for folk der ikke bor hernede at sætte sig ind i hvad der virkelig sker her. I den tid jeg har boet hernede har der været flere krige og mange konflikter og det bliver aldrig noget man vænner sig til. Bomben i Tel Aviv igår fik også tankerne igang. Var selv tilstede da en bombe sprang i Netanya for nogen år siden. Men vælger at være positiv og håbe det bedste. Måske er roligere tider i vente efter denne våbenhvile.




KNUS

post signature

18 kommentarer :

  1. Ja, må våbenhvilen bringe noget godt med sig for alle. Og især for dig og din familie, som jeg næsten synes, jeg kender. ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for den søde hilsen! Vi håber at det holder ved! Og blogverdenen er fantastisk - føler også at jeg kender dig♥

      Slet
  2. Jeg sender positiv og gode tanker til dig og din familie.. Pas på jer selv alle sammen.

    SvarSlet
    Svar
    1. Et forsinket tak! Det var nogen hektiske dage men vi håber at våbenhvilen holder. KNUS

      Slet
  3. Kære Tina
    Pas på Dig og Dine...
    CyberKnus / RikkeBo

    SvarSlet
    Svar
    1. Et forsinket tak Rikke♥

      Slet
  4. Ja det er sandelig ikke det mest rolige omraade du bor i. Har taenkt meget paa dig og krydser altid fingre for at du og dine ikke befinder jer paa bombestedet. En af dine knaegte er stadig i haeren ikk???
    Giv loebende lyd fra dig, saa ville jeg vaere mere rolig.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for den søde hilsen!!! Og det er sandelig ikke det mest rolige område jeg lever i men desværre er Europa ikke meget bedre. Føler mig tit mere sikker her end når jeg er i Europa hvor underligt det nok end lyder ;-) Ældste er i hæren og det gør det jo ikke bedre. KNUS

      Slet
  5. Åh ja, lad os håbe, at våbenhvilen vil holde, så du igen kan få skuldrene ned på plads. Sender gode tanker :-)

    SvarSlet
  6. Hej Tina

    Ja, det er svært for os i fredelige Danmark at sætte sig ind i jeres situation, men vi kan kun håber at der meget snart kommer ro på.

    Kram

    Camilla

    SvarSlet
  7. Har også tænkt på dig.. Og håber våbenhvilen holder.

    SvarSlet
  8. Kære Tina.
    Jeg har tænkt meget på dig i disse frygtelige dage - specielt må du som mor til en værnepligtig være meget bekymret, selv om han, så vidt jeg forstår, er oppe nordpå. Og så kom bomben i Tel Aviv, så hæslig en ugerning. Du må genopleve nogle frygtelige følelser fra da bomben sprang i Netanya. Lad os håbe våbenhvilen holder og at der snart findes en varig løsning, men så længe Hamas styrer Gaza, er det vel meget tvivlsomt.
    Pas god på dig selv og dine kære.
    Knus Pia

    SvarSlet
  9. Anonym22/11/12

    Det der sker nede ved dig er forfærdeligt, menneskeliv går bare tabt, og hvad hjælper det,det ser ikke ud som om de krigeriske handlinger gør nogen forskel så længe Hamas styrer, håber våbenhvilen holder, jeg tænker på dig og din familie hver aften når vi ser beretninger derfra...Pas godt på dig og din familie
    knus herfra

    SvarSlet
  10. Ja det er godt nok forfærdeligt hvad der sker. Håber også våbenhvilen holder. mange knus og tanker

    SvarSlet
  11. Det må være forfærdeligt for jer, det er svært at forestille sig hvor hårdt det er med krig så tæt inde på livet når vi sidder her i det fredelige lille Danmark. Sender varme tanker og håber at våbenhvilen holder. Knus til dig

    SvarSlet
  12. Alt er vist sagt.... men tænker på Jer

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  13. Jeg har tænkt meget på dig og din familie den sidste tid, jeg håben at våbenhvilen holder.
    Stor knus til dig.

    SvarSlet
  14. Det er frygteligt at følge nyhederne, Tina, så hvordan er det mon for jer, der bor i Israel. Ja, må våbenhvilen bringe noget godt med sig for alle.

    SvarSlet