SOCIAL MEDIA

29. jan. 2013

Hjælp til Blog! - Borgen/Masterchef

Øh så er jeg på en eller anden mystisk måde allerede nået til sæson 3 af Borgen på lidt over en uge ;-) Hvor er den altså god!
Ældste er på vej hjem for at blive til imorgen tidlig og yngste er taget til en eller anden fancy film premiere i Tel Aviv. Formiddagen blev tilbragt i godt selskab med et par danske veninder♥ Senere er der finale i den israelske tvserie Masterchef. Sjovt nok sad en af top deltagerne ved siden af os piger da vi spiste morgenmad på en cafe imorges. Hvordan er den danske udgave af Masterchef? Billederne her er af cupcakes jeg bagte i lørdags.
Og hvorfor kommer der sådan et stort mellemrum mellem min skrift og billederne. Når jeg skriver indlægget viser det en enkelt linie men når jeg udgiver er det meget mere. I det hele taget driller det når jeg skriver indlæg. Billederne hopper rundt, store linieskift osv. Er der nogen der har en ide til hvad problemet kan være? Kan se at det ser ok ud i Explorer men Chrome og Firefox giver problemer!


KNUS

post signature

7 kommentarer :

 1. Altså ofte indsætter Blogger en masse linjeskift, når jeg indsætter et billede, men viser det først når indlægget er udgivet - når jeg så går ind for at redigere indlægget, kan jeg fint slette dem igen. Men det har du nok forsøgt dig med :)

  Ville egentlig bare sige, at dine cupcakes er virkelig flotte og søde, så dem godt på Instagram tidligere!

  SvarSlet
 2. Når jeg ser på din blog via min iPhone så ser den helt perfekt ud... Åhhh de cupcakes der...

  Jeg ser ikke dansk Masterchef, synes det er træls det er kendte mennesker! Jeg er derimod crazy med den Australske udgave, som jeg finder meget bedre ifht deres madlavningsskills og passion for mad... Ofte er de kendte i den danske udgave slet ikke passionerede eller specielt dygtige :(

  - Maj :D

  SvarSlet
 3. Jeg er også vild med Borgen, Tina. Sikke nogle lækre cupcakes. I blogger er der to faneblade: "skriv" og "HTML" - jeg bruger altid HTML, hvor man selv styrer sine linieskift. Ha' en dejlig aften ♥

  SvarSlet
 4. Det ser helt fint ud på en iPad..
  Hvis du bruger windows live writer får du præcis det du selv vil have.. Ingen ekstra linjeskift og billederne er der hvor du ser dem mens du laver indlæget.

  SvarSlet
 5. Borgen er super god,,,,,,det tror jeg bestemt også dine kager er,,,,flotte er de...mums....❤

  SvarSlet

 6. Mums for nogle fine kager ;-)

  Jeg bruger Safari og der er der et stort mellemrum mellem teksten og det förste billede, jeg vil ogsä anbefale dig at kigge i html fanen, det er lettere at styre mellemrummene der, när de driller ;-)

  SvarSlet
 7. Flotte cupcakes. Det der med computerproblemer, er det vist bedst at jeg holder mig fra. Jeg kan jo desvaerre kun lave mere ged i den end reparere.
  Borgen sagde mig ikke ret meget. Saa to episoder med fransk tale, og kom ikke ind i den. Vi var nemlig liige blevet faerdige med "forbrydelsen" som bare var saa kanongod. Dén kan jeg virkelig godt anbefale.
  Den franske udgave er masterchef er forbloeffende. Det de "amatoerer" er i stand til er heeeelt fantastisk.

  SvarSlet