SOCIAL MEDIA

15. jan. 2013

Dicte - Project Life

Har rundt omkring i blogland læst om den nye danske serie Dicte. Jeg vil se første afsnit iaften og håber at den er god. Har læst det er en krimi serie men håber ikke at den er for uhyggelig eller voldelig ;-) Hvad synes I om serien?

Herunder er et layout til Project Life. Project Life kan tolkes på mange måder men har som de fleste valgt at lave et ugentligt layout året igennem. Billederne har I nok allerede set. Har også en lidt mere personlig version af Project Life som jeg printer ud og laver et lille album af.KNUS

post signature

10 kommentarer :

 1. Tröttsamt.. jag skrev en kommentar men den försvann på mobilen. =/
  Nu försöker jag igen.
  JO.. jag älskar project life... vill verkligen göra mer av det själv.. och dessutom scrappa mer med papper istället..

  Du förresten. Jag har en tävling på bloggen där man kan vinna några valentine overlays och något valfritt från min etsy shop… Passa på och tävla vetja. =).. Om du vill så klart.
  Du får gärna sprida det på facebook om du orkar och hinner. Men det är inget tvång.
  Har ni det skönt hos er.. Vi har knappt någon snö alls här på kusten.. Lite tråkigt.. Men i stockholm har de massa snö. Typskt.. Jag som har köpt nya skidor. =)
  Kram på dig

  SvarSlet
 2. Jeg synes den er ganske god. Jeg har læst en af bøgerne og gik i stå med den næste men filmen er god synes jeg :) Den er filmet nogle steder i Aarhus som jeg kender så den er lidt sjovt at se også. Spændende med project life :) Knus

  SvarSlet
 3. Jeg så de to første afsnit af Dicte og kunne vældig godt lide serien - det var to afsnit af samme historie. Den er uhyggelig, men jeg fik lyst til at læse nogle af Elsebeth Egholms krimier.
  Dejlige billeder du viser fra uge 1, Tina! Klem

  SvarSlet
 4. Jeg har læst hendes bøger og de er ok, men serien adskiller sig en hel del, så de den først før du læser bøgerne..jeg kan dog sagtens se serien og synes også den er god...Knus

  SvarSlet
 5. super spændende , glæd dig ,,,,,, skønne billeder ❤ glæder mig til flere

  SvarSlet
 6. Hvor er det en god ide med et ugentlig layout. Jeg vil prøve at lave et månedligt, tror jeg.
  Jeg har ikke læst Egholms bøger, men jeg synes tv serien er skruet godt sammen. Jeg er ikke vild med at se krimier eller læse dem. Så jeg har gjort en undtagelse - især fordi den foregår i Aarhus. ;-)

  SvarSlet
 7. Spændende med ugens layour - project Life, Tina. Det havde jeg ikke hørt om. Sikke dejlige billeder, du har postet fra den første uge :-)
  Har ikke set Dicte - i hvert fald ikke endnu. Er ikke kæmpe fan af Elsebeth Egholm, - men måske man skulle smugkigge lidt alligevel ;-)

  SvarSlet

 8. Jeg har laest bögerne og ser serien, begge dele kan anbefales :-) Syntes ikke den er voldsomt uhyggelig, mere spaendende og den er vaerd at se, sä glaed du dig bare til dit förste afsnit ;-)

  SvarSlet
 9. noej, kan du se dansk tv?? Fedt.
  Project life ser hyggeligt ud. Skoenne billeder.

  SvarSlet
 10. Hej Tina
  Spændende med ugens collage - laver selv ofte en......dog ikke fast.
  Ønsker dig en god week-end:) Knus Hanne Bente

  SvarSlet