SOCIAL MEDIA

10. jan. 2013

Sne i Israel

I nat har det sneet både nord og sydpå. Jerusalem er dækket af sne og selv i Dimona helt nede sydpå har det sneet. Mange mange hjem er blevet ødelagt af oversvømmelser men heldigvis har det forfærdelige vejr kun kostet to mennekseliv. Hærens specialtropper er kaldt ind og hjælper med at evakuere folk fra deres huse.
Hvor vi bor har det regnet og stormet uafbrudt i flere dage. Igår aftes nåede temperaturen helt ned til 6.5 grader. Heldigvis er vores finker og undulater som er udenfor stadig i live. Volieren er dækket af plastic men sådan en kulde er de ikke vant til. Træer der er væltet har ødelagt flere biler her i byen men heldigvis skulle det her være sidste dag med det vejr. Jeg kører med laveste internet hastighed indtil der kommer en tekniker på søndag men må hellere tænke på dem der slet ikke har strøm inden jeg klager.
I får lidt flere billeder herunder.


KNUS


post signature

6 kommentarer :

 1. Det ser godt nok meget voldsomt ud :-( Troede slet ikke, det kunne blive så vildt i Israel. Men desværre oplever man jo flere og flere ekstreme vejr-situationer rundt om i verden.

  SvarSlet
 2. jamen det er da rædsomt , i er jo slet ikke gearet til den kulde ,,,, og sikke en oversvømmelse ,,,, ser ikke godt ud,,,, knus

  SvarSlet
 3. Det var da noget skrækkelig noget. Er det ikke højest usædvanligt? har I vintertøj?
  Jeg håber, du og din familie er kommet godt igennem det.

  SvarSlet
 4. Hej Tina
  Sne i Israel - vi så det i går i fjernsynet- det så rigtig voldsomt ud.
  Håber dine små fugle klare vejret.
  Ønsker dig en god week-end:) Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 5. Hej Tina.
  Håber du og din familie ikke er blevet overmandet af sne- og vandmasser. Det ser meget uhyggeligt ud. Min mands søster og svoger har været uden elektricitet et par dage, men det er jo ingenting i forhold til noget af det vi ser på dine videoer. Håber alt det bedst for jer.
  Kærligste hilsener Pia

  SvarSlet
 6. Det lyder frygteligt med al den kulde og sne. Jeg håber, I kan holde varmen, og at jeres fugle klarer sig. Jeg troede ikke, det kunne blive så vildt i Israel. Klem!

  SvarSlet