SOCIAL MEDIA

19. apr. 2013

Opskrift – Quesadillas

Idag vågnede vi op til regnvejr. De sidste par dage har vejret været lidt vinteragtigt. Og apropos vejret så er det skønt at I endelig har fået mildere temperaturer. I onsdags var jeg i Jerusalem til check efter operationen og der var det kun 10 grader tidligt om morgenen. Alt var som det skulle være og om en uge må jeg ENDELIG dyrke sport igen efter en alt for lang pause.
Her har Quesadillas længe været en favorit når der skal være let aftensmad. Et lækkert og hurtigt alternativ til pizza. Quesadillas er en mexicansk ret bestående af en fyldt tortilla stegt på panden. Man kan selv bestemme fyldet men her bruger vi oftest en rest kylling i salsasuce med lidt krydderier og en god ost. Man kan også bruge oksekød, tun, chorizos, rejer,en rest steak, tomatsauce, grøn peber, champignoner, pesto osv. Serveres med lidt crème fraiche og evt. guacamole og ekstra salsa.
 
Quesadillas
4 stk.
Ingredienser
8 store tortillaer
300g reven ost
Ca. 400 g kylling. Enten rester eller i form af kyllingbryst eller schnitzler skåret i små terninger og stegt på panden. Kogt kylling kan også bruges.
1 glas salsa sauce
Lidt spidskommen
Lidt cayennepeber
Kyllingeterningerne steges lidt i en gryde og salsa og krydderier tilsættes.
Lidt olie kommes på en pande og en tortilla lægges på. Lidt af kyllingesauce fordeles på tortillaen og ost drysses over. En tortilla lægges ovenpå og trykkes let. Quesadillaen steges et par minutter inden den vendes ved hjælp af en tallerken. Jeg plejer at spraye den øverste tortilla med lidt olie inden jeg vender den.Man steger endnu et par minutter til osten er helt smeltet. Quesadillaen tages af varmen og skæres ud i 4 stykker.  Server med lidt crème fraiche, guacomole og salat.
Quesadilla DSALAF res
 
 
En dejlig fredag til jer alle♥


5 kommentarer :

 1. Nummenum! Jeg elsker bare quesadillas og alt hvad der er mexicansk :D de ser virkelig skønne ud :)

  Hvor er det også spændende at følge med i dit liv - så langt fra Lille Danmark (og ikke mindst bittelille Fyn :P)

  - Maj :D

  SvarSlet
 2. Mums hvor der de lækre ud - dem må jeg bare prøve at gøre efter en dag. :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det godt at høre, at alt var, som det skulle være efter operationen!
  Tak for den spændende opskrift - skal bestemt prøves her hos os. Klem og rigtig god weekend ♥

  SvarSlet
 4. Hvor er det dejligt at høre du snart må motionere igen - det er skønt efter en lang pause :) Mest af alt er det godt at høre, at det ser fint ud :) mange knus fra det skønne Danmark med 12 grader i dag :)

  SvarSlet
 5. dejligt operationen er gået fint,,, ❤fin opskrift der er værd at printe ud. og gemme. tak for den Tina❤

  SvarSlet