SOCIAL MEDIA

10. nov. 2013

Godmorgen♥ – En kompliment!!!!!

Godmorgen til jer alle. Var med gemalen til hans MR skanning i nat. Kom i seng kl. 4. Nu venter arbejdet.
Billedet herunder er fra Netanya strand igår. Og start dagen med at se denne dejlige video♥ Skøn ide. Så dejligt at finde alt det positive ved hinanden og ikke det negative. Jeg forsøger at dele komplimenter ud hver dag både til familien men også til fremmede. Der skal så lidt til for at gøre andre glade.


God søndag♥

8 kommentarer :

 1. Go' morgen Tina
  Der lyder som et hårdt program i nat ... god bedring til ham :-)
  Søndag "smager" af frihed, hygge og kreative projekter...vejret her er regn, så de indendørs sysler bliver prioriteret højt
  Skøn søndag til jer i varmen knus

  SvarSlet
 2. Mr Scanning, jamen Tina hvad sker der lige her???? Jeg krydser fingre for alt det bedste.

  SvarSlet
 3. Hej Tina. Endnu en gang tak for dejlige billeder. Håber I får et svar I kan bruge til noget fra scanningen. Kender selv en, der lige har ødelagt både korsbånd og menisken. Og ja, det kan næsten være depressionsudløsende ikke at kunne dyrke sport. God bedring og god weekend til dig og dine.

  SvarSlet
 4. Rigtig god bedring med din mand, Tina - og så er jeg helt enig i, at det er dejligt at finde alt det positive ved hinanden. Sikke et dejligt billede! Her har vi haft regnvejr hele dagen. Ha' en rigtig god aften ♥

  SvarSlet
 5. Hej Tina.
  Håber I har fået et godt svar på MR-skanningen. Det er så positivt at erfare, at man i Israel foretager undersøgelser om natten for at udnytte kapaciteten. Det kunne vi lære meget af i Danmark.
  Dejligt strandbillede fra Netanya. Jeg vil være præcis samme sted om 4-5 uger og jeg vil nyde det og jeg glæder mig så meget.
  Knus Pia

  SvarSlet
 6. Helt enig, der skal så lidt til at sprede glæde. Et smil til en tilfældig passerende. "Vil du foran mig i køen?" til en kunde med kun få varer i kurven.
  Jeg tænkte meget på dig i formiddags til dansen, der var flere danse fra Israel.
  God bedring med din mand.
  Knus

  SvarSlet
 7. Det var sent/tidligt i landede derhjemme. Krydser fingre for scanningen giver en melding der er hurtigt og nemt at gøre noget ved.
  At tænke og være positiv, det bestræber jeg mig også på. Når jeg står overfor valget mellem pest eller kolera forsøger jeg at finde det positive i løsnings modellen. Pt for mig, kulde/regn/blæst er ikke et must, kan ikke have dynen over mig 24/7, så må ty til solarium, hm. jamen jeg får jo den indre varme ;-) hehe.
  God arbejdsuge.

  SvarSlet
 8. Håber at I har fået et godt svar fra scanningen. Ønsker dig og din mand en god mandag / god ny uge:) Knus Hanne Bente ♥

  SvarSlet