SOCIAL MEDIA

3. maj 2014

Varm champignonsalat

Her har vi haft nogle travle dage med fødselsdag (ældste fyldte 22 år), afslutning på filmlære for yngste (3G) hvor hans fantastiske afgangsfilm blev vist og så arbejde men også lidt dejlige ture!
Vil lige dele opskriften på endnu en typisk israelsk salat nemlig varm champignonsalat som er perfekt ovenpå humus eller som tilbehør til hovedmåltid eller som pålægssalat! For jer humus elskere vil det virkelig være lækkert tilbehør!
IMG_6399-2
Varm champignonsalat
  • 2 bakker champignoner
  • 2 spsk. olie
  • Salt
  • Peber
  • 1 1/2 spsk. splidskommen
  • 2 1/2 dl hakket bredbladet persille
  • 3 fed hakket hvidøg
  • 3 spsk. citronsaft

Skær løgene i skiver og halver igen. Rens og skær champignonerne i skiver. Varm 1 spsk. olie på panden og rist løgene heri. Når de er begyndt at brune tilsættes champignonerne og den sidste spsk. olie. Tilsæt resten af ingredienserne og juster efter smag. Steges ved svag varme i ca. 10 min. Kan spises kold men smager som sagt skønt varm ovenpå humus eller som tilbehør/frokostsalat.

1 kommentar :

  1. Tillykke medd dine sønner, Tina! Og tak for opskriften - den er lige noget for os og skal prøves her. Klem ♥

    SvarSlet