SOCIAL MEDIA

31. jan. 2016

Lørdag i Yafo

Lørdagen blev brugt som mange gange før på en tur til Yafo. En dejlig strand, havnen og Yaffos dejlige restauranter og butikker bliver man aldrig træt af. Formiddagen inden brugte vi på at få de sidste personlige ting ud af sønnens bil. I sidste uge holdt den parkeret og en lastbil med anhænger kørte ind i den. Den er totalskadet. Sikke et chok at finde bilen sådan efter 10 minutter. Lastbilens chauffør havde ventet på os og vi fik hans forsikringsoplysninger. Heldigt at vi hverken var ved siden af eller i bilen!
Håber I alle har haft en dejlig weekend♥

4 kommentarer :

 1. Med sådan en oplevelse i erindring, altså det med sønnens bil, så er det dejligt med billeder fra en skøn lørdag i Yafo. Og se billedet af forskelligheden blandt de unge mennesker på bænken, det gør mig glad, meget glad. For vi er jo hver især vores egen identitit, og de unge mennesker her står fast.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja pyha godt vi ikke var i bilen. Der er altid så mange sjove forskellige typer i Tel AViv. Et par af dem på bænken er franskmænd og spiller i en gruppe og resten er stødt til. Herligt. God weekend♥

   Slet
 2. Sikke noget. Ja heldigt at I ikke var i naerheden, og heldigt at chauffoeren var aerlig. Havde det vaeret her i Frankrig ville I bare have fundet en skraeldet bil. En tumpe koerte ind i min nye bil juleaften. Folks reaktioner var" hvor er du heldig han ikke blev voldelig eller koerte fra sit ansvar". Er det ikke bittert at det er blevet saadan??? Du faar en hulens balade og saa skal du ovenikoebet vaere taknemmelig. Surt.

  Ioevrigt endnu engang tak for en masse dejlige billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcist Lin!! Håber ikke der skete for meget meget med din bil men irriterende er det. Kunne forestille mig at hvis der i vores tilfælde ikke have været overvågningskameraer i nærheden ja så kunne han nok også være stukket af. Det var en chauffør fra en fabrik lige hvor vi holdt parkeret. Men fræk er han. Nu skal han betale og siger: er I klar over hvor problematisk det er for mig. Altså vi ha sådan set ikke anden del i ulykken end at vores bil var parkeret lovligt Aarrgghhh. Nu skal vi så ud og købe en anden bil og der skal lægges penge oveni.Ærgeligt. Ellers håber jeg I alle har det fint. Knus♥

   Slet