SOCIAL MEDIA

18. jan. 2010

Award og Tina's Coleslaw


Så er regnen endelig kommet til Israel efter en dag med 26 grader igår. Paraplyen er fundet frem og der er allerede oversvømmelser sydpå!


Har fået denne dejlige award af søde Tove - Rosemary and Thyme . Tusinde tak!
Jeg skal så først fortælle 7 ting om mig selv og derefter give awarden til 7 andre bloggere (det er jo svært med så mange dejlige blogs).

1. Elsker at være mor og er superstolt af mine drenge som hver især er helt speciel og dejlig
2. Har været gift i 21 år og er stadig forelsket i min dejlige mand omend lige forundret ;-)
3. Elsker at snakke snakke snakke ikke mindst i telefon!
4. Søger stadig stilheden! (måske skulle jeg starte med at snakke mindre he he)
5. Er ikke god til at samle mig - har alt alt for mange bolde i luften som tit bliver deroppe!
6. SKAL have orden omkring mig for at fungere
7. Holder aldrig op med håbe på det bedste!!!!!!!!

Awarden giver jeg videre til disse dejlige bloggere - ville gerne have givet den videre til ALLE  i min blogliste for I inspirerer mig ALLE!


I min faders hus
Mette B
Alting har sin tid
Annette udi Holland
Nyt her fra
Kom så igang
Piskeriset på eventyr
Vibekes mad

Min mand har det ok udover en kæmpehovedpine! Skrev ikke igår da jeg var SÅÅÅÅÅÅ træt. Oveni resten af dagens gøremål havde jeg været ude og powerwalke 12 km og dyrket styrketræning. Gik i seng kl. 23.30 hvilket slet ikke ligner mig.

Efter en masse gode ideer til opskrifter med hvidkål hos Alting har sin tid vil jeg bidrage med en lækker coleslaw der indeholder både mandariner og majs. Ved at dobbeltklikke på billedet for normal størrelse og derefter højreklikke kan opskriften gemmes og evt. printes ud!Var et smut til købmanden og nåede lige hjem inden det begyndte at styrtregne!!! Fandt en vinbjergsnegl på vejen (dem har I jo masser af men første gang jeg har set sådan en stor snegl hernede) og så et billede af den grå grå himmel!
KNUS
14 kommentarer :

 1. Hej Tina, superlækker opskrift, som både skal printes og prøves. Jeg elsker hvidkål - det gør børnene sådan set ikke rigtig. Men jeg giver ikke op!!!

  Og tusind tak for awarden - jeg har lavet et indlæg om den. Og du har fuldstændig ret i, at alle burde have den, da alle inspirerer - ellers gad vi jo nok ikke bruge tid på at læse med.

  God dag til dig!

  SvarSlet
 2. Den awarden fortjener du, Tina!
  Det er alltid kjekt å lese dine innlegg.
  Du skriver om veldig mange interessante ting.
  Veldig lærerikt!
  Ha en fin dag i regnet, her har det begynt å snø igjen idag!
  Klem Tove

  SvarSlet
 3. Hej Tina, tusind tak awarden, ved ikke helt om jeg har fortjent den, jeg er jo forholdsvis ny i det her, men tak alligevel.
  Godt at familien har det godt, opskriften ser lækker ud som alle opskrifter du bringer.
  Knus

  SvarSlet
 4. Kære Tina, tusind tak. Nu må jeg se om jeg kan få gaflet awarden hjem til mig ;-)
  Din opskrift med majs og mandariner ser meget spændende ud. Den må jeg prøve. Og den måde, du har sat opskriften op på, ser da helt fortryllende ud.
  Det er godt at din mand har det bedre. Der er ikke så langt til en hjernerystelse, når man slår hovedet. Den æggeskal er ikke så tyk. (min yngste blev kaldt ægget, fordi det varede så længe inden håret voksede ud, da hun var baby)

  SvarSlet
 5. Mange tak for awarden :-)

  Jeg gnækkede lidt, da jeg læste dit punkt om at tale i telefon - jeg har det stik modsat og undgår så vidt muligt telefoner, når jeg ikke er på arbejde :-)

  SvarSlet
 6. Tusind tak, kære du ;-)

  Og tak for dine altid så fine kommentarer på min blog. Med reference til mit sidste indlæg, så tror jeg ikke, at vi skal ikke føle os skyldige, men føle os taknemmelige over det gode liv, der er blevet os tildelt. Er sikker på, at du er enig.

  Kærlig hilsen fra engens land ;-)

  SvarSlet
 7. Uha! Dig skal jeg vist ikke møde irl, Tina! Ja, for så skal vi da slås om taletiden :o).
  Men ... det er vel ikke så skidt at have meget på hjertet ;-).

  SvarSlet
 8. Tak for udfordringen, søde Tina.
  Sjovt nok så kan jeg nikke genkendende til de fleste af dine svar.
  Jeg eeeeelsker Coleslaw, men husbond er ikke så fjollet med det, så det bliver en dag hvor jeg er alene hjemme denne opskrift skal laves.
  Knus

  SvarSlet
 9. Så fint du har skrevet opskriften - tak :-)
  Og du er godt nok en aktiv kvinde - respekt :-)

  SvarSlet
 10. Den dejlige palme på billedet får mig næsten til at glemme vores iskolde og grå vintervejer her - der har ikke været en solståle i dagevis :-)
  Det var sjovt at læse, hvad du fortæller om dig selv, Tina, et stort tillykke med awarden ;)

  SvarSlet
 11. Tusinde tak allesammen!!!! Regnen kom men desværre har vi ikke fået særlig meget ØV. Nå det smager jo altid lidt af fugl he he!!!!!

  SvarSlet
 12. Hej Tina
  Jeg kan læse i har fået regn,men med de varmegrader i har ,har i vel også brug for det ,men det er ikke så rat når det kræver menneskeliv, som det har gjort sydpå.Det har godt nok været et ordentlig slag din mand fik i hovedet, når han stadigvæk har meget ondt.Den opskrift på Coleslaw printer jeg lige ud,de fleste grønsager er jo dem vi har i butikkerne lige nu( kål og gulerødder er meget billige )Jeg kan se du har givet mig en Award, mange tak skal du have, jeg skal nok få den hendet hjem til min blog.
  Kan du have en god aften

  SvarSlet
 13. Hej Tina

  Tillykke med awarden - den er fortjent:o)
  Smukt billede af vinbjergsneglen. Jeg griner altid, når jeg ser vinbjergsnegle. Min far har "holdt" vinbjergsnegle på et tidspunkt. Et latterligt lille projekt - en lille indhegning på 1x1 m med en flok snegle... Det endte med at de slap ud og jeg aner ikke, hvad han egentligt havde tænkt sig.... haha

  Knus Hanne

  SvarSlet
 14. Conny - du er velkommen! Ja regnen har desværre kostet menneskelib men det var folk der var taget sydpå for at se oversvømmelserne. Ikke smart!!!!!!
  Hanne - Hi hi det var da den bedste jeg længe har hørt. At holde vinbjergsnegle - måske var det noget for min ikke så handy mand he he. KNUS

  SvarSlet