SOCIAL MEDIA

29. jan. 2010

God weekend

Vil ønske jer en rigtig god weekend. Her står valget mellem at lede efter bil til den ældste, havetjeneste (masser af ukrudt) eller en tur op nordpå for at se alle vandfaldene der har fået nyt liv efter vinterens regn. Vi bliver nok nød til at lede efter en bil. Måske er det hurtigt overstået da jeg har set en der annoncerer med netop det mærke og årgang vi leder efter OG han er her fra byen.
Vejret har været skønt idag - mine forældre tog det "pænt" da de efter at have klaget over kulden derhjemme hørte at vi har haft 25 grader idag. Åh kunne man ikke vinde i lotto og så lige flyve dem herned for weekenden så de kunne blive tøet op ;-)
Jeg ved at der er masser af mine blogveninder der elsker at lave flotte kager så prøv at se på  talentfulde Kageprinsessens blog! Er det ikke det flotteste kagebord I har set? 

Knus til jer alle

post signature

11 kommentarer :

 1. Hvis du vinder, så gå lige efter den hel STORE gevinst, så kan du chartre et helt fly - vi er mange der godt kun trænge til at blive tøet lidt op ...

  SvarSlet
 2. Også en god weekend til dig, Tina! Og god jagt efter bilen.
  Kig lige ind og lyt til den melodi, jeg kom i tanker om efter dit Auschwitzindlæg...
  Tak for alle dine spændende indlæg om Israel, som virkelig er blevet nærværende for mig igen.

  Klem fra
  Mette

  PS. Må jeg snuppe dit billede til min blog? Jeg er vild med det :)

  SvarSlet
 3. Tina - ok mændene har været oppe og indlevere kuponen og jeg bad dem om at rydde hele puljen så ALLE kan komme herned....... God weekend til jer alle. Er superglad for dine kommentarer herinde. Bare du kunne komme på besøg! KNUS og god weekend

  Mette - Ih Mette det var dagens overraskelse. Du må med glæde snuppe billedet. Er også helt vild med det. Har skrevet på din blog. God weekend. KNUS

  SvarSlet
 4. Lyder FANTASTISK med 25 grader. Selv om jeg ikke er træt af vinteren endnu, så er jeg alligevel sukkende efter varmen.

  Riggig god weekend :-)
  Knus

  SvarSlet
 5. 25 grader...Her er det minus 10 , bunker af sne og solskin :-)
  Nyd din weekend , hvad end den kommer til at indeholde :-)

  SvarSlet
 6. Hej Tina

  Det var da vildt med det kagebord. Jeg bliver så imponeret over, hvad de "kagedamer" kan fremtrylle.
  Jeg glæder mig vild til at lære mere kagetrylleri her i foråret:o)
  Fantastisk med 25 grader - det kunne man godt lige bruge lidt af. Selv om her nu er smukt vejr i dag.
  God weekend.
  Knus Hanne

  SvarSlet
 7. Optøning kunne vi nu godt bruge lidt af heromkring ;-). Lige p.t. siger termometret minus ni - og der er masser af sne udenfor. Egentlig svært at forestille sig, at det vil få en ende. Men ... det vil det selvfølgelig - vi har da i hvert fald aldrig haft sne i juni :o).

  Håber du nåede både bilkøb og lidt fornøjelse - ukrudet kan man jo altid nedprioritere!

  Fortsat god weekend ;-)

  SvarSlet
 8. Tina
  Lige et forsinket ønske om en god weekend til dig, jeg ved godt hvad jeg ville, jeg synes vandfald er noget det flotteste man kan se. Ja en tur ned til dig, ville ikke være ringe. I nat har sneet igen igen, det får da vist aldrig en ende.

  SvarSlet
 9. Hej Tina, kunne ikke sende nogen kommentar ved ikke hvorfor, men i dag håber jeg det lykkedes.
  Håber I får en fin bil til din søn. Tænk sig at skulle købe bil til sin søn, tiden går hurtig synes du ikke?
  I dag skal vi ud og spise på en finca med min mands arbejdskollegaer og familier, vejret kunne godt være bedre vi har ikke 25 grader som jer, men vel omkring det 12º dog lidt overskyet.
  Også god søndag til dig og din familie.
  Knus

  SvarSlet
 10. En rigtig god søndag til jer.
  Gad vide, hvor mange af aktiviteterne i nåede? Jeg giver flere af de andre kommentatorer ret, det ville da ikke være så ringe at komme med en tur til vandfaldet via dine billeder, men hvis ikke denne weekend, så inviterer du os nok med en anden gang ☺
  Håber at det lykkedes at finde lige præcis den bil, som ældste ønskede sig.
  Knus

  SvarSlet
 11. Tak for alle de søde kommentarer. Det er virkeligt vildt at sin søn har fået kørekort- Det blev desværre kun til at se på bil. Puha sikke et arbejde - har ikke fundet nogen endnu! Det er ikke fordi at han har specielle ønsker men det skal jo gerne være en ordentlig en! Det bleb endda endnu varmere men med sandstorm og en underlig byge tilsidst så alt blev møgbeskidt!!!!

  SvarSlet