SOCIAL MEDIA

9. okt. 2010

Fødselsdag og Artisteer

Tjaaaaa der er lovet regnvejr men jeg stod nu op til en skyfri himmel imorges - vi må se hvad det bliver til. Igår fik vi en lille regnbyge og jeg fik gravet en sølle paraply frem ude i skuret. Det skur skal der altså ryddes op i. Har vi ikke alle et rum, skur eller andet hvor alt rod bliver samlet. Børnenes gamle legetøj, kasser med nostalgiske sager fra Danmark, tonsvis af bøger og ugeblade, gamle skateboards osv. Må vist lige rydde en sti derinde i næste uge.

I torsdags var det min fødselsdag og det var en helt igennem skøn dagder blev fejret med familien. I næste uge skal den fejres med veninderne - vi er tre veninder der har fødselsdag i Oktober! Flere af mine gaver fik jeg da jeg var i Danmark i sommers men det blev også til smykker og andre dejlige ting jeg havde ønsket mig.

Igår prøvede jeg ellers kræfter med et blog design program Artisteer. Der kan man selv designe en blog skabelon og det er super let. Det var til den nye madblog jeg har. Tror nu at jeg har lavet den for bred kunne jeg se da jeg senere var på den bærbare med mindre skærm. Blog titlen  lavede jeg i Paintshop da der er noget galt med min Photoshop.

I næste uge starter den israelske udgave af Masterchef. En konkurrence hvor amatørkokke dyster. Hvis I har lyst til at se den amerikanske version med Gordon Ramsey som vært kan den ses her .
I sommers købte jeg en Coca Cola og Fanta læbepomade i Danmark - kunne ikke lade være ;-) Man kan aldrig få for mange lip gloss og læbepomader. Har en lille pung i min taske kun til disse hi hi. Men hov hov faldt lige over dette billede på nettet!!!!! Nu må jeg da se om jeg kan finde Sprite varianten!!


God weekend til jer alle
post signature

13 kommentarer :

 1. Hip - hip - hurra :) og tænk engang, at vi har fødselsdag samme dag.
  Jeg har aldrig set de der coca-cola læbepomader - jeg er ellers sikker på, at min datter ville elske sådan en :)

  SvarSlet
 2. Jeg mente selvfølgelig: TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN :)

  SvarSlet
 3. Tillykke med fødselsdagen Helle♥ Det er da dejligt at vi deler dato!!! Jeg købte læbepomaderne i Føtex! Sig lige til hvis du ser Sprite udgaven hi hi. God weekend!

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med fødselsdagen - det er skønt at høre du fejrede den med familien og havde en god dag. Jo vi har vist alle sådan et rum hvor det roder lidt :P Hvor sjovt med de læbepomader - dem vil jeg også kigge efter :P Knus og god weekend.

  SvarSlet
 5. Hvor har du fundet de fede læbepromader henne??

  Og et stort tillykke med fødselsdagen:-)

  SvarSlet
 6. Tillykke med fødsesldagen søde Tina.. :-)

  SvarSlet
 7. Anette - Tusinde tak♥ De smager nu også godt de læbepomader!
  Rikke - Mange tak♥ Jeg fandt dem i Føtex
  Inge - Tusinde tak søde♥

  SvarSlet
 8. Et stort tillykke med fødselsdagen, dejligt at du kan fejre den med veninder også.
  Vi er også blevet lovet regn for de næste par dage, må se om det bliver til noget.
  God weekend!

  SvarSlet
 9. Kæreste Tina, stort tillykke med fødsesldagen! Jeg håber du har dig en dejlig dag. Knus og kram!

  SvarSlet
 10. Gratulere SÅ masse!!

  SvarSlet
 11. Forsinket tillykke med fødselsdagen! Og dejligt med flere fejringer - det lyder hyggeligt :-)

  SvarSlet
 12. Kære Tina! Tillykke med fødselsdagen, dejligt at du havde en skøn dag. Hvor er de sjove de lipgloss, jeg ville også have købt dem, bare fordi. Tror det er derfor vi er piger..og det er det der er SKØNT ved at være "pige" at vi aldrig bliver helt for gamle til glimmer og shine og lipgloss der dufter sødt og lækkert :o).
  God søndag.

  Knus
  Louise

  SvarSlet
 13. Lene - Har lige kigget på de dejlige regnskyer på din blog!!!!!!
  Lotte - Tusinde tak♥
  Sigrid - Mange mange tak søde♥
  Piskeriset - Ja jo flere jo bedre ;-)
  Lousie / ja i de situationer ryger man fluks tilbage til 10 [rs alderen hi hi. Men det er kun godt som du skriver!!!

  SvarSlet