SOCIAL MEDIA

1. maj 2011

Fødselsdag

Her bliver der fejret. Ældste fylder 19 år idag. Min termin var sat til 1 maj og minsandten om han ikke blev født på dagen. Der er blevet fejret ude i haven med en masse venner. I aften starter Holocaust dagen så resten af festlighederne må vente til de kommende dage. Det var dejligt at se hans venner samlet - inden længe er de alle i hæren. Da alle restauranter er lukkede på grund af Holocaust dagen har jeg lavet hans favorit ret Sufrita! Opskriften kommer imorgen.Knus♥

post signature

18 kommentarer :

 1. Tillykke med din søn :) min morfar som er død var også født 1 maj :) dejlig dag ...

  SvarSlet
 2. Tillykke med sønnikens fødselsdag. Min nevø har også fødselsdag i dag. Håber vejret er bedre med jer. Her øst regner det. Dvs. dagen startede med spredte skyer og solskin, men endte i voldsom regn. :/ Kan man egenligt, bestille noget sol fra Israel?

  SvarSlet
 3. Tillykke med ham! Er spændt på at læse mere om fejringen (?) samt om retten :-)

  SvarSlet
 4. Et stort tillykke med ham! Lyder dejligt med have-hygge i gode venners lag :o)

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med ham :) Måske spørger jeg dumt, men er hans venner danske eller israelske? Og er det den israelske eller danske hær?
  Glæder mig også til at høre om holocaustdagen! :)
  God aften ♥

  SvarSlet
 6. Helle - Tusinde tak♥ 1 maj er en helt fantastisk dag.
  Hybel - Tusinde tak♥ Ja regn er lidt sur I har jo nok af det ;-) her stod jeg længe ude i regnen den anden dag det det nok var en af de sidste gange vi så regn det næste halve år. Inden længe når det bliver drønende hedt kan du forvente 10 grader med posten he he.
  Piskeriset - Tusinde tak♥ Retten er totalt simpel og smager fantastisk godt. Opskriften kommer imorgen.
  Heidi - Tusinde tak♥ De have det rigtig sjovt - skønne unger allesammen. Når man har fulgt dem alle fra små er det helt sentimentalt at se dem samlet og vide at de inden længe er spredt for alle vinde.
  Benedikte - Tusinde tak♥Vi har boet her fast de sidste 15 år så alle hans venner er israelske og det er den israelske hær. Drengene er i hæren 3 år og pigerne 2 år- derefter skal mændene ind 1 måned om året til de fylder ca. 45 år.

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med knægten. Tænk at være så punktlig lige fra starten af. God stil :-)
  Det bliver spændende med i morgen. Jeg har aldrig været hernede på dagen før. Vi har venner på besøg, de rejser i morgen, men de når lige at få den fælles ceremoni med kl 10.
  Knus V

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med ham :) Håber du har holdt til dagen på trods af natte-blogge-roderi :)

  Det er så spændende at læse om helt andre måder at leve på, end den man selv har valgt! Hæren må være noget meget stort for alle. Håber han glæder sig til det.

  SvarSlet
 9. Lige et sent svar (mens der er tv-reklamer)

  Jeg husker en sommer tilbage i 1988 eller 1989, hvor der kom lidt regn (vi var i Tel Aviv) og folk gik ud på gaden, og dansede. Pluseligt var der nærmest gade fest - i ti min. OK, det var så også i Juli måned. Men jeg husker dét. Jeg var 11 år og havde aldrig set, nogen være så glade for et par regndråber.

  SvarSlet
 10. Hej Tina, et forsinket tillykke med din søn, håber at han har haft en hyggelig dag..;-D

  SvarSlet
 11. Anonym2/5/11

  Også forsinket tillykke herfra!
  Glæder mig til opskriften!! Det er så spændende at læse om andre lande!

  SvarSlet
 12. Stort tillykke med din flotte søn. (jo, det ved jeg - du har før vist billeder af dine sønner. ;-)
  Sjove billeder fra det royale bryllup.

  SvarSlet
 13. Forsinket men stort tillykke med din søn. Håber i havde en skøn dag. Glæder mig til at se opskriften :) Knus ♥♥

  SvarSlet
 14. Hej igen Tina.
  Awardtime hos mig, hvis du har lyst til at lege med :o)

  SvarSlet
 15. Ogsaa et lidt forskinket tillykke med din soen! 3 aar i haeren er lang tid, men hvis det er faelles for alle betyder det vel ikke noget (taenker paa studier og arbejde osv.)
  Her har vi faaet regn i dag, men det var der nu ingen, som dansede over ;-) Kan godt forestille at man bliver glad, hvis det regner saa sjaeldent. Jeg kan egentlig rigtig godt lide regnevej, ikke saa ofte som det regner i DK men her synes jeg der er ret passende.
  Knus

  SvarSlet
 16. JEg synes det lyder lidt skræmmende. Er det det?
  3 år er laaaang tid. Men selvfølgelig sikkert meget naturligt.
  Hvordan har han det med det? Og hvordan har hans mor det med det?

  15 år!?! Wow... :)

  SvarSlet
 17. Vibeke - He he he og det har han været siden! Jeres venner må også have synes at det var specielt at opleve! Mine forældre har været hernede engang og det var en enorm oplevelse.
  Thehuset - går tidligst i seng læ. 2 så det var ikke rigtig natte roderi! De glæder sig gerne for de ved at det er næste kapitel i livet!
  Hybel - det kan jeg godt forstå du kan huske for det må ha været helt specielt! Regn i juli..... Jeg vill også ha danset.
  Rejen - Tusinde tak♥
  Heidi - mange mange tak må lige få taget mig sammen til at lege med ;-)
  Kongmorsverden - Tusinde tak♥
  Betty - tusinde tak. Hi hi det er jo rigtig no - har vist billeder en gang! Må lade komplimenten fra nord gå videre.
  Anette - Mange mange tak. Skriver opskriften lidt senere!
  Lene - Mange tak! Det er nemlig fælles for alle så de er på lige fod. Har i nogensinde regn om sommeren? Her er der ca. et halvt år uden regn og det er altså længe. En regnbyge frisker op på det hele!
  Benedikte - 19 år var det endda!!!!!!1 Endnu mere wow ;-) Det er selvfølgelig lidt skræmmende da det er alvor her. Men alle ved at det venter dem og det er en naturlig del af livet! Han har det fint med det og hans mor lidt mindre

  SvarSlet
 18. Kæmpe stort TILLYKKE med ældste din - 19 år og hele livet foran sig - dejligt :0)

  SvarSlet