SOCIAL MEDIA

21. maj 2011

Jeres favorit netshop? - Lag B'Omer

Fik et helt chok igår da ældste ringede og sagde han var faldt rimeligt alvorligt. Han ringede selvfølgelig først mange timer efter det var sket apropos da han brækkede hans næse. Han var til en fest der blev holdt udenfor. Han skulle hjælpe med at flytte en forlængerledning hen over en "mark". På vej tilbage ville han tage en genvej op over et 3 m højt hegn. Hans sko sad fast og han faldt direkte ned i jorden. Han har skrammer i ansigtet, på hånden og et MEGET hævet ben - lige omkring knæet. Han kan næsten ikke gå så vi må vist et smut omkring lægevagten hvis det ikke bliver bedre i løbet af dagen. Hmmmm man kan kalde det uheldigt men han har lidt for mange "gode" ideer ind imellem.

Iaften er det vore Skt. Hans hernede - Lag B'Omer. Det er en ikke bibelsk helligdag. Baggrunden for dagen er denne. Da Rabbi Akiva (45-135 e.Kr.) kæmpede mod romerne udbrød der en frygtelig epidemi med mange døde, som først ophørte på den 33. dag, Lag Baomer var periodens eneste glædelsesdag (ingen døde). Det fejres den 18. dag i måneden Iyar (Lyar). Der er bål overalt og alle fejrer. Drengene fejrer med deres venner og vi skal over til noget familie for at grille og hygge os.

Den anden dag opdagede jeg denne skønne netbutik Ønskefe via Karen Klarbæks Verden. Sikke skønne sager! Man kan finde varer fra Wu&Wu, Anne Taintor osv. Herunder er der billeder af nogen af de sjove ting fra butikken. Pungen SKAL jeg ha og sparebøssen er da herlig. Hvad er jeres favorit netbutik?Knus
post signature
Enhanced by Zemanta

15 kommentarer :

 1. moodsshop.dk er også rigtig god! :)

  SvarSlet
 2. Skoent link. Er lidt vil med de retroting. Haaber soennekke faar det bedre snart.

  SvarSlet
 3. Anonym21/5/11

  Hvor er det godt I kan give mig nogle inputs indimellem - jeg er så dårlig til selv at finde internetshops.
  Sparegrisen er helt klart til mig ;-)
  God bering med sønnens knæ

  SvarSlet
 4. Åh nej, den stakkel. Håber hævningen falder hurtigt så han kan komme på benene igen :-)
  Knus til dig :-)

  SvarSlet
 5. Uha - jeg ved dårligt, om jeg tør klikke på linket :-D

  Hm... jeg køber en del bøger via Amazon, men ellers synes jeg, at det er ret forskelligt, hvor jeg køber. Sjovt, for jeg handler en del på nettet, men lige nu kan jeg bare ikke komme i tanke om navnene!

  SvarSlet
 6. HÅber det går bedre? Det er skønne ting du har fundet. God søndag. knus ♥♥

  SvarSlet
 7. i really hope his leg gets better soon.

  i was wondering if you are going to the sankt hans fest on the 17.june at hof habonim?

  SvarSlet
 8. Benedikte - Har været inde at se - LÆKRE sager!

  SvarSlet
 9. Lin - er også vild med retro ting. Han har det bedre men der går et stykke tid inden han kan løbe igen Ærgeligt da han snart har en vigtig koncert hvor det er vigtigt at være i superform.

  SvarSlet
 10. Kongmorsverden - Hi hi jeg tænkte virkelig på dig da jeg så den♥

  SvarSlet
 11. Vibeke - Det var ærgeligt men heldigvis ikke så alvorligt som vi først troede.

  SvarSlet
 12. Piskeriset - Ja det er lidt farligt at opdage nye lækre netbutikker! Amazon er en guldgrube.... prøver at holde mig langt væk da mulighederne jo er uanede!

  SvarSlet
 13. Anette - det gpr bedre. Han halter lidt men om et par dage er han nok god som ny ;-)

  SvarSlet
 14. Cat - Thanks♥ I didn't know that you are a member there too! Really really nice people. I am not as active as I would like but NO time left for it all! I am not sure. Are you going?

  SvarSlet
 15. i think i will be going. but i am not a member, i just got an email from another danish girl that lives here and i thought it should be fun =)

  SvarSlet