SOCIAL MEDIA

19. nov. 2011

Sweet Paul

Havde endelig tid til at komme rundt i blogland men så kom der et enkelt lyn og to tordenbrag og ingen internet! Nå er nu tilbage igen. Jeg siger jer det har regnet. Vi har fået en trejdedel af årets samlede nedbør siden mandag. Skønt og tiltrængt men nu stopper det heldigvis i løbet af imorgen. Tøjet tørrer ikke på de sædvanlige 45 minutter, irriterende jakker, paraplyer, vand i skoene, underlig vinter trøsespisning og hvad ved jeg!! Har af gode grunde ingen tørretumbler så ældstes militærtøj har hængt de mest underlige steder indenfor for at blive tørt inden imorgen hvor han drager afsted igen. Har jeg nævnt at yngste har fundet et nyt fritidsjob? Han arbejder i et supermarked hvor han udover at sidde ved kassen pakker i poser (vidunderlig luksus - hader at putte i poser). Han er rigtig glad for jobbet. Det er kun 1-2 eftermiddage om ugen så det passer fint med skolen og al hans sport.

Jule/Vinter udgaven af det gratis magasin Sweet Paul kan downloades gratis her . Manden bag magasinet er norske Paul. Han bor idag i New York og arbejder som stylist. Tidligere udgaver af magasinet kan findes på hans hjemmeside.
Og her er der en dejlig sang - "Let it be me" med Ray Lamontagne som har en skøn stemme♥ Fortsat god weekend til jer alle.

post signature

4 kommentarer :

 1. Det lyder som et perfekt fritidsjob, din søn har fået, Tina. Pyha, sikke et regnskyl - det lyder ret vildt, og jeg håber, militærtøjet nåede at tørre!
  Og tak for linket til det smukke magasin Sweet Paul. Klem og en dejlig søndag til dig.

  SvarSlet
 2. Hej Tina!
  At tørre tøj på 45 min. er ikke dårligt :-)
  Tak for linket inspiration kan jeg aldrig få for meget af.
  Knus og god søndag.

  SvarSlet
 3. Madame - Det nåede lige at blive tørt!!!!!!! En dejlig søndag til dig♥ Var inde og se på din hårfarve igen her imorges!!!

  SvarSlet
 4. Margith - Ja det er ren luksus - 45 min så vi er noget forvirrede når det tager flere dage! En dejlig søndag til dig♥

  SvarSlet