SOCIAL MEDIA

7. jun. 2012

Møgdag

Jeg er en meget positiv person men det her tegner godt nok til at blive en møgdag. Yngste skal op til studentereksamen i historie om et par timer og har kastet op hver time siden midnat. Hans lærer er fantastisk og har ordnet så han kan få ekstra tid men ved ikke om han kam komme på benene overhovedet. Prøve vil han for han har virkelig læst og kan stoffet. Og ældste som er på militærøvelse er som sunket i jorden :-( Så nu har jeg bestemt mig for ikke at arbejde idag og bare stå sådan lidt standby. Netanya Strand

Her er ældste - yngste skal jeg indhente tilladelse for at vise ;-)

Flot syn men den smager altså ikke særlig godt!


En god dag til jer alle♥

post signature

18 kommentarer :

 1. Æv altså! Stakkels Yngste, det er sørme synd for ham. Er det meget besværligt at skulle til syge-eksamen, siden han insisterer på at gå op?

  Og Stakkels dig med syg Yngste og forsvundet Ældste. Umiddelbart tænkte jeg, at det af militærtekniske årsager nok var helt almindeligt, at soldaterne 'forsvandt', når de var på øvelse, men det er det vel ikke, når du bekymrer dig om det??

  Håber, at der straks sker et eller andet godt for dig. Ellers må du se at få dagen overstået, så du kan komme igang med en ny og bedre dag i morgen. Knus herfra.

  SvarSlet
 2. Fruen i midten - Det er lidt besværligt og han insisterer også fordi han er så godt forberedt. Vi må se. De forsvinder ganske rigtig ind imellem men aldrig uden at give et lille livstegn på få sekunder fra sig. Nå jeg må vente og som du siger så skal idag bare overståes. Knus

  SvarSlet
 3. Øv håber yngste kommer sig og ældste dukker hurtigt op igen..Knus og varme tanker..;-D

  SvarSlet
 4. Øv, ønsker yngste god bedring - det er for at sige det på jysk "TRÆLS"
  Smiler.....af at du skal have tilladelse til at vise din ældste søn.
  Ønsker dig en god dag.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 5. Øv - håber det kommer til at gå godt med den yngste og at du snart høre noget fra den ældste.

  Håber det bliver en meget bedre dag

  Knus

  SvarSlet
 6. Stakkels yngste søn !! Nu har han sat sig op til eksamen, og så sker dette:-(
  Håber du har hørt fra din ældste !

  SvarSlet
 7. Tit naar forventingerne er i bund bliver dagen alligevel rigtig god. Kender du Johs Moellehaves saetning " skuffelser der ikke gik i opfyldelse"?
  Det haaber jeg du kan sige i aften, og saa krydser jeg staerkt fingre for at den store giver lyd fra sig og at mindstemand kommer til haegterne.

  SvarSlet
 8. Rigtig god bedring med din søn, Tina! Hvordan er det gået - kunne han gå til eksamen, eller måtte han udskyde den? Jeg håber meget, du har hørt fra ældste nu! Sikke en dag! Klem til dig ♥

  SvarSlet
 9. Hej hej lige en hilsen herfra...

  Flot søn du har, og dén strand ser da bare total fristende ud. Kan godt lide strande som ikke er over befolket.

  Sommerlige hilsner
  fra en Hybel

  SvarSlet
 10. Hvis Yngste ligner sin bror bare en lille smule, så behøver han i hvert fald ikke være bange for at vise sig på bloggen, for Ældste er da en flot fyr :-)

  Håber det gik med eksamen for Yngste og at du har hørt fra Ældste...

  SvarSlet
 11. Tusinde tak søde blogveninder♥ Både for de opmuntrende ord og kompimneterne til ældste. Yngste klarede eksamen medn havde det virkelig skidt. Han synes selv det gik fint or er stolt over at han overhovedet gik til eksamen for føj hvor han havde det. Han har det en smule bedre nu. Ældste er sukket op. Jeg fik gemalen til at ringe til en af officerne vi havde nummeret på - hi hi jeg var altså ligeglad for han plejer ikke bare at forsvinde - de har gerne et par minutter til at fortælle at de ikke kan være i kontakt nogen dage. Nu er han heldigvis på vej hjem. Og har fået lov af yngste til at vise et billede en af dagene. I den alder går det jo ikke at gøre noget uden tilladelse ;-) Knus♥

  SvarSlet
 12. Dejligt at yngste kom afsted og klarede sig godt og at ældste er dukket op. Som mor han man lov til, at bekymre sig lidt for sine børn - uanset alder.

  Ps. Siger også at ham ældste er en flot fyr :-)

  SvarSlet
 13. Kan se på din kommentar at ældste er dukket op og at eksamen er klaret. Her fik yngste ondt i halsen i går så han fik besked på at holde sig langt fra den ældste, som har 2 eksamener hver dag i næste uge :-)
  Her er det den ældste, som ikke vil vises frem ;-)
  Flot ung mand! ;-)

  SvarSlet
 14. ØV!!! God bedring til yngste - håber det gik på trods af sygdom! Og håber også du har fået kontakt til ældste. Øv sikke en dag. Knus

  SvarSlet
 15. Sad åndløst og læste dit indlæg , var virkelig bange for hvad der var sket med ældstesøn , godt du fik manden din til at ringe , kan nemt følge din angst ,heldigvis var han i god behold,
  Wau for en flot fyr ❤
  Og yngste, takkels ham , tænk hvor har han haft det skidt, godt det hele endte godt
  Knus herfra ❤

  SvarSlet
 16. Kære Tina
  Hvor er det dejligt at læse, der er styr på begge drenge.. Glæder mig at det gik godt med eksamen trods sygdom.. Der er ikke noget værre end sygeeksamen..;o)
  Tak fordi du kiggede med på billeder af skibet.. Er lidt i tvivl om, videooptagelsen ikke kan ses...:o(
  God fredag / RikkeBo

  SvarSlet
 17. Phhyy godt han klarede det, og godt at ældste kom op til overfladen igen, køn, det er han :-)

  Ønsker Jer en dejlig weekend

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 18. Tusinde tak piger♥ Søde ord fra jer! Uvished gider jeg bare ikke så godt vi havde hans officers telefon nummer ;-)

  SvarSlet