SOCIAL MEDIA

22. aug. 2013

Koncert med skønne Joss Stone

Joss Stone er en engelsk soul sanger og hun har den mest fantastiske stemme og udstråling. Desværre ser det ikke ud til at hun kommer til Israel inden for den nærmeste fremtid men hun har lagt en af hendes koncerter ind på hendes YouTube kanal♥ En af mine favorit sangerinder. Hun er også kendt for hendes mange duetter med bla. Jason Mraz, Jeff Beck, Rod Stewart, Gladys Knight, Robin Williams og LeeAnn Rimes. Min favorit er nok duetten med Jeff Beck!
Tryk på play og læn jer tilbage og lyt eller surf videre rundt i blogland med hende i baggrunden!


Ha en dejlig dag♥

post signature

7 kommentarer :

 1. Joss Stone er et helt nyt navn for mig - tak fordi du udvider min horisont, Tina! Kram ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Elsker også at opdage nye kunstnere. Skal forresten huske at spørge dig om nogen bøger du engang anbefalede på din blog. Det var nogen historiske nogen og jeg kan ikke finde indlægget. Knus

   Slet
 2. Hun har nelig en fantastisk stemme. :-) Ærgerligt at hun ikke vælger jeres skønne Land som koncertsted i den næste tid - men måske en dag du er heldig. :-)

  SvarSlet
 3. Ja hun har♥ Kommer måske til at vente længe ;-) Det er desværre ikke Europa så færre kunstnere kommer hertil. Knus

  SvarSlet
 4. Anonym22/8/13

  Mmmm ja, det er dejlig musik :-)

  SvarSlet
 5. Anonym25/8/13

  Har i snart tre år overvejet at starte en blog.. Har de seneste uger intensiveret forberedelserne og læser rigtig mange blogs pt.
  Hvor er det "sjovt" at støde på dig, der også kan lide Joss Stone (kender ikke nogen udover min datter, der ved hvem hun er) - og musik i det hele taget, har en hang til citater, er vild med at tage billeder og har taget nogle helt fantastisk smukke nogen af slagsen fra Danmark, der i den grad må kunne bruges til at lokke de svigtende turister til landet, efterlader en opskrift med quinoa som jeg lige stod og manglede - og som oven i købet bor i Israel, som jeg lige er hjemvendt fra efter tre ugers ferie (i øvrigt min 3. tur på to år).Et fantastisk land. Jeg tror liiiige jeg kigger forbi dig igen. Og så har jeg hermed efterladt min første kommentar på en blog - ever. Jeg er på vej ;-)

  SvarSlet
 6. Tak fordi du lærer mig ny musik at kende :-D

  SvarSlet