12. okt. 2015

Mexicansk quinoa

Opskriften på denne lækre quinoa er lige så let som som den one pot pasta jeg lagde op for ikke længe siden. Elsker quinoa som her er i en perfekt kombination med chili, tomat og bønner! Tit skal folk lige lære hvordan man koger quinoa men i denne ret kan det ikke gå galt.

 

P1060861

 

1 spsk. olivenolie

2 fed presset hvidløg

2.5 dl quinoa

2.5 dl grøntsagsbouillion evt. hønse

1 lille stærk grøn chili (evt. mindre) hakket fint

1 dåse kidney eller sorte bønner

1 dåse hakkede tomater

2.5 dl majs

1 tsk. tørret chili

Salt og peber

Saften af 1 citron

Evt.1 avokado skåret i små tern

2 spsk. frisk hakket koriander

 

Den grønne chili steges kort i en dyb pande i olien sammen med hvidløget. Quinoaen skylles grundigt i en sigte. Quinoaen og de resterende ingredienser tilsættes. Bringes kort i kog derefter skrues der ned til lav varme og retten koger under låg ved svag varme i ca. 25 minutter. Citronsaft, koriander og avokado tilsættes og retten er færdig.

 

post signature

5 kommentarer:

  1. Det ser lækkert ud - har aldrig prøvet at lave quinoa

    SvarSlet
  2. Det er et sundt og lækkert alternativ til ris Camilla. Og en god ret til planen. Du er altså sej!

    SvarSlet
  3. Tak for en - igen - super opskrift. One pot er blevet et hit her :-)

    SvarSlet
  4. Anonym16/10/15

    Har netop serveret ovennævnte ret til aftensmad - dog med rød chili i stedet for.

    Bagte et meget grøft brød med finhakket chili i og serverede til. Lækkert og meget mættende.

    Venlig hilsen
    Jane Filbert

    SvarSlet
  5. Anonym16/10/15

    Mener: Groft brød

    SvarSlet

Related Posts with Thumbnails