Tror også på kiwi, ellers de der kinesiske pære (eller er det æbler?) Skønne foto's - suk jeg glæder mig til at se valmuer her også God dag knus karina
Jeg er da næsten sikker på - DADDEL - vi ser dem jo mest i tør eller halvtør tilstand, er det rigtigt? Jeg skulle nu gerne sætte tænderne i én. Ligemeget hvad det er , de ser lækre ud. knus
Det må være nisperos (ved ikke om det er det spansk navn??) okay jeg har jo en fordel for de findes også her, men de er dog langt fra modne her, slet ikke med frugt endnu.
Smukke valmuer, vil gerne se flere billeder fra hvor du bor Tina.
uha.. jeg gætter på at vi kan udelukke, bananer, vindruer og citrus frugter.. nærmere kommer jeg det nok ikke :-)) hi hi.. gartner blir' jeg aldrig. Men de skønne valmuer dem kan jeg genkende og dem glæder jeg mig til at gense her i landet. Knus til dig
Ja se der var jo mange kvalificerede bud! Signe og Lene gættede rigtigt - det er en shesek eller mispel/nisperos alt efter hvor man bor! Det var nu heller ikke helt fair da jeg aldrig har set den i butikkerne i Danmark. Spændende at høre hvos Signe kender den fra!
Det ER nisperos :-) Eller Japansk mispel, som de også kaldes... Smager fantastisk. Man piller skrællen af og spiser det lækre saftige frugtkød. Man siger, at "stenene" indeni smager som mandler og kan bruges i bagværk - det har jeg dog aldrig prøvet... Men har spist RIGTIG mange af disse frugter da jeg boede i Spanien :-) De kan STÆRKT anbefales... Og er i øvrigt sprængfulde af A-vitamin...
Puha det er en svær en, jeg skyder på kiwi:-)
SvarSletsharon?
SvarSletEn pæresort ???
SvarSletJeg ville også gætte på sharon - selvom de ikke helt ligner det billede, jeg fandt på google :)
SvarSletMon det er en abrikos?
SvarSletAbrikos, var også min første tanke !
SvarSletHyggehygge
Marianne
Tror også på kiwi, ellers de der kinesiske pære (eller er det æbler?)
SvarSletSkønne foto's - suk jeg glæder mig til at se valmuer her også
God dag
knus karina
Jeg er med på abrikos?? Hvor er de flotte de valmuer ;) KNUS
SvarSletSmukke, smukke valmuer. Og nej, jeg kan ikke gætte frugten, men venter spændt på svaret ;-)
SvarSletJeg hælder nok til sharon-frugt, men er altså ikke helt sikker. Det er dejligt med din blog - trænger man til sommer, så er det bare at 'besøge' dig.
SvarSletMeget mystisk frugt :-)
SvarSletMen smukke valmuer !
Jeg er da næsten sikker på - DADDEL - vi ser dem jo mest i tør eller halvtør tilstand, er det rigtigt? Jeg skulle nu gerne sætte tænderne i én. Ligemeget hvad det er , de ser lækre ud. knus
SvarSletSkyder lige igen, figen:-)
SvarSletMin første tanke var citron. Men det tror jeg nu ikke alligevel. Jeg melder pas!
SvarSletFlotte valmuer.
Jeg hopper over og hepper på abrikosen... måske ;o)
SvarSletDet må være nisperos (ved ikke om det er det spansk navn??) okay jeg har jo en fordel for de findes også her, men de er dog langt fra modne her, slet ikke med frugt endnu.
SvarSletSmukke valmuer, vil gerne se flere billeder fra hvor du bor Tina.
mispel er mit bud - det er en dejlig sydlandsk forårsfrugt
SvarSletKNus
uha.. jeg gætter på at vi kan udelukke, bananer, vindruer og citrus frugter.. nærmere kommer jeg det nok ikke :-)) hi hi.. gartner blir' jeg aldrig.
SvarSletMen de skønne valmuer dem kan jeg genkende og dem glæder jeg mig til at gense her i landet. Knus til dig
Kære Tina
SvarSletDet er nogle flotte billeder fra din vej,måske Abrikoser
Nydeleg...
SvarSletHer ligg snøen i massevis...
Skønne billeder du her viser frem og jeg vil gætte på at det er ferskner. :)
SvarSletJa se der var jo mange kvalificerede bud! Signe og Lene gættede rigtigt - det er en shesek eller mispel/nisperos alt efter hvor man bor! Det var nu heller ikke helt fair da jeg aldrig har set den i butikkerne i Danmark. Spændende at høre hvos Signe kender den fra!
SvarSletDe har haft dem i Årstidernes frugtkasse, men har ikke vist, hvad man skulle bruge dem til, så har afbestilt. Hvad kan man bruge dem til?
SvarSletDet ER nisperos :-) Eller Japansk mispel, som de også kaldes... Smager fantastisk. Man piller skrællen af og spiser det lækre saftige frugtkød. Man siger, at "stenene" indeni smager som mandler og kan bruges i bagværk - det har jeg dog aldrig prøvet... Men har spist RIGTIG mange af disse frugter da jeg boede i Spanien :-) De kan STÆRKT anbefales... Og er i øvrigt sprængfulde af A-vitamin...
SvarSlet