Sufrito
Ingredienser:
1 kg skært oksekød (som til gullasch)
3 løg
7 kartofler
4 fed hvidløg
1 spsk. gurkemeje
1 spsk. spidskommen
2 spsk. hønse suppe pulver (tror ikke man kan få suppe pulver i Danmark men mon ikke 2 høsne boullion terninger rørt op i lidt vand er det samme)
5 dl vand
Olie
Kartoflerne skæres i terninger og steges på en pande til de er gyldne og sprøde.
Løgene hakkes og steges i en gryde til de er gyldne. Kødet kommes i gryden og steger med i 2 minutter hvorefter det knuste hvidløg tilsættes. 2.5 dl vand tilsættes og der lægges låg på gryden. Steger videre i ca. 1 time og et kvarter.
Alle krydderier tilsættes derfter samt resten af vandet. Retten koger videre ca. 10 minutter.
De færdigstegte kartofler tilsættes tilsidst og det hele blandes forsigtigt sammen og koger videre et par minutter.
God Appetit♥
Knus
Det lyder lækkert selvom jeg vil springe hvidløget over...;-D
SvarSletDet skal vi ha prøvet! Jeg elsker mad der er nemt og hurtigt lavet og så lyder det lækkert :o)
SvarSletHej Tina :)
SvarSletMange tak for kommentaren og ilm! Den var virkelig dejlig at læse :)
Hvor fint ;) Jeg bliver altid så glad, når jeg finder bloggere fra Odense :D
Uhmmmmm, hvor ser det lækkert ud. Den ret skal prøves ved nærmeste lejlighed.
SvarSletTillykke med den ældste.
Knus og en rigtig dejlig eftermiddag til dig.
Skal jeg da helt klart prøve til ungerne. Tak for tippet :)
SvarSletHilsen
Alec
italiensk restaurant København
http://italienskrestaurantkøbenhavn.dk/
DET må jeg absolut prøve!
SvarSletSer vildt lækkert ud!
Rejen - tror nu også den bliver fin uden hvidlæget da de andre krydderier er ret dominerende!
SvarSletHeidi - Det er virkelig en god ret at den så ser lidt bombet ud er en anden sag ;-)
Hanar - Åh hvor jeg savner skønne Odense. Tænk på mig når du tager en tur ned af gågaden næste gang......
Annette - Tusinde tak Annette♥ Let og lækker.....
Alec - Er næsten sikker på at de også vil være vilde med retten♥
Kongmorsverden - Lækkert OG let - match made in heaven ;-)