SOCIAL MEDIA

29. jul. 2011

Ha Tachana Tel Aviv

Efter det sidste pive indlæg ;-) må jeg hellere hurtigt komme med et nyt indlæg om en skøn tur vi havde til Tel Aviv sidste fredag. Som mange gange før besøgte vi Neve Tzedek et af de smukkeste områder i Tel Aviv. Området er den første del af det nye Tel Aviv der blev bygget tilbage i 1887. Idag er der masser af designer shops, cafeer osv. i området. Mellem Tel Aviv's strand og Neve Tzedek ligger Ha Tachana, the hebraiske navn for den gamle Jaffa tog station. Den gamle station er idag et af Tel Aviv's hotteste steder. Udover cafeerne og butikkerne er der hver torsdag aften et israelsk designer marked og om fredagen organisk frugt og grøntsags marked. Man kan også finde den mest fantastiske souvenir shop jeg nogensinde har set - Made in TLV! Men men men nu kommer det bedste. Da jeg kom ind i en af butikkerne sagde jeg til min mand at varerne lignede Rice rigtig meget og det var virkelig en butik med både Rice og Wu&Wu produkter. Købte lidt tallerkener og krus men skal snart derind for at købe denne pung!
Vi sluttede turen hos vores favorit schwarma restaurant i det gamle Yaffo.

 Neve Tzedek
 


Ha TachanaRICE!!!!!!Knus
post signature
Enhanced by Zemanta

18 kommentarer :

 1. Kære Tina
  Tak for rundturen, super flotte billeder... og hvor ser Tel Aviv bare indbydende ud...
  Måske man skulle komme forbi, du har måske en ledig seng??
  God Fredag / RikkeBo

  SvarSlet
 2. Rikke - Det har jeg da♥ Tel Aviv er en skøn skøn by man aldrig bliver træt af! God weekend♥

  SvarSlet
 3. Nå så prøver jeg igen, min kommentar gik vist ikke igennem i første omgang.

  Ååååh, hvor jeg dog savner TLV. Men det var super dejligt, at se lidt billeder. <3 Husker da jeg besøgte Jaffa. Husker jeg elskede bydelen, men jeg mindes delen, den dag i dag desværre kun svagt. :/

  Men noget som jeg husker tydeligt dengang, der kun var eet tog. Det imponerede mig meget. Så søster jeg måtte komme omkring med bus. Efter en måned dernede, måtte jeg så lige vænne mig til danske tilstande igen. Hehe

  Rigtig god shabbat til dig og familien din. <3

  SvarSlet
 4. Altid dejligt at læse om dine beretninger, Tel Aviv virker som en rigtig dejlig by - nogle rigtig gode billeder du har taget.

  SvarSlet
 5. Årh jeg er da bare helt vild med RICE-billedet!!!

  SvarSlet
 6. Smukke billeder - hvilken skøn by Tel Aviv, altid dejligt at kigge ind på din blog.
  Ha´en god week-end.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 7. Sikke nogle fantastiske billeder - så spændende!
  Hvor må det være spændende at bo dernede :)

  /Gitte

  SvarSlet
 8. Skønne billeder - jeg kender slet ikke det område, men det skal der helt sikkert ændres på, når vi næste gang kommer til Israel. Jeg har været i Yaffo flere gange, men dette område ligger så vidt jeg kan forstå mellem Tel Aviv og Jaffo. Jeg kunne også godt tænke mig adressen på jeres favorit shawarma-restaurant - vi eeeeelsker shawarma. Og den pita-pung er da ikke til at stå for. Love it.
  Hvor er det dejligt, at I sådan tager på ture rundt i Israel. Jeg glæder mig til at se billeder fra Nazereth, hvor jeg har været for mange år siden.
  Hvordan går det med din hånd? Det var dog frygteligt at du sådan blev forbrændt - man skal altså passe på, når man har med kogende vand at gøre.
  Shavua tov
  Knus fra Pia

  SvarSlet
 9. Hej Tina.
  Lige en hilsen fra mig.

  PS: Jeg har fået ny adresse til min blog.
  www.finus.dk.- dette pga. at jeg havde en overflødig hjemmeside jeg ville have slettet.
  Ha´en god mandag.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 10. Hybel - Togdriften er heldigvis blevet bedre ;-) Men kan godt huske hvordan det var da jeg kom til landet. Yaffa er en dejlig bydel! Knus♥

  SvarSlet
 11. Camilla - er sikker på du ville nyde en rundtur!

  SvarSlet
 12. Lisa - Ja kan du forestille dig hvor ellervild jeg var!!!!!!!!!!!

  SvarSlet
 13. Hanne Bente - Håber du har haft en dejlig weekend♥ Har føjet den nye adresse til mine bookmarks!

  SvarSlet
 14. Gitte - Ja selvom det jo nu er hverdag er det stadig spændende!!!♥

  SvarSlet
 15. Pia - Det er dejligt at i har et nyt område at udforske når I kommer hertil!!!!! Jeg skal spørge min mand om navnet - det er vist Haj Khalil den hedder. Lige ved siden af en musik forretning (Halilit)i Yafo!!! Vi kom desværre ikke til Nazareth da det var for varmt til at tur med den forsbrændte hånd. Min hånd har det meget bedre!!! Tak for din mail♥ Skriver inden længe! Elsker vores lille e mail korrespondance!

  SvarSlet
 16. Kære Tina,

  Vanvittigt fine billeder! Min kompliment til fotografen ;-) Fik- endnu engnag - lyst til at kommetil Israel, efter at have været på besøg på din blog! Sikke en stemning...

  Kh. Eva

  SvarSlet
 17. Eva - Tusinde tak!! Vi laver et byt - har heller aldrig været i Tyrkiet!!!!! Knus♥

  SvarSlet
 18. Sødeste Tina. Sidder her, næsten med tåre i øjnene. ELSKER og savner Tel Aviv. Kan slet ikke overskue at jeg ikke ved hvornår det næste besøg ligger. Jeg er klar til at smutte afsted NU.
  Knus V

  SvarSlet