SOCIAL MEDIA

2. jul. 2011

Opskrift på Kagedej mums

Har I aldrig lige skulle spise et par skefulde af dejen midt i småkage bagningen!? I USA er det helt legalt ;-) Der kan man få kagedej is, kagedej tærter, kagedej cupcakes osv. Jeg har nu afprøvet opskriften på en lille portion kagdej til at spise - IKKE til at bage. Og uden æg selvfølgelig. Og det smagte altså meget lækkert på sådan en underlig lidt forbudt måde.......... Det er en lille portion der passer til et par lækkersultne!

Kagedej mums

1 1/2 spsk. blødt smør, 3 spsk. mel, 2 spsk. puddersukker og lidt god vanille essens røres sammen med lidt mælk (omkring 1 spsk.) - må ikke være for blødt!!! Tilsidst tilsættes lidt chocolate chips! Man kan evt.  bruge almindeligt sukker istedet for puddersukker, krymmel istedet for chocolate chips osv.God weekend♥

post signature

8 kommentarer :

 1. Hmm, ja lidt forbudt lyder det. Kom en dag til at købe en is med dough....det var nu ikke lige mig!

  SvarSlet
 2. Uha, jeg kan altså også godt lide kagedej...mums.

  SvarSlet
 3. Ej, hvor sjovt ;o). Dejlig blog du har...jeg kigger med fremover. Du skriver i et tidligere indlæg at du gerne hjælper med teknikken i blogland, gælder det stadig? Måske du kan fortælle mig hvordan du får rigtig størrelse på header og andre indsatte billeder på bloggen?

  SvarSlet
 4. Farleg godt vil eg tru...

  God helg til deg :-)

  SvarSlet
 5. Jeg har sagt på kagedej - men det er meget længe siden, måske 50 år......nej nu lyder jeg jo som en "gammel kone" - pyt alder er jo kun et tal.
  Tina, tak for dine kommentar på min blog, bliver altid glad når jeg ser en kommentar fra dig.
  Ha´en god week-end.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlet
 6. Altså Tina....
  Jeg springer over, det er ikke noget for mig...
  Som barn lavede søster og jeg tit æggesnaps, når vi kom hjem fra skole. Det sker ikke så tit mere...
  God lørdag / RikkeBo

  SvarSlet
 7. Lavendel - He he. Har smagt Ben&Jerrys med cookie dough og det var lækkert!
  Malsen - så er det her lige en lækkerbidsken for dig!
  Pia - Velkommen til♥ Hjælper med glæde - har skrevet på din blog!
  Sigrid - God weekend♥
  Hanne Bente - Jeg bliver også glad når jueg ser dine kommentarer♥ Jeg kan også sige for 20+ år siden men det er jo kun god erfaring!!
  Rikke - Vi lavede også æggesnaps. Kan huske lyden af skeen i koppen. Og nogen gange kom vi cacao i. Tror ikke jeg kunne få det ned idag hi hi. Og der tænkte man heller ikke på salmonella.....

  SvarSlet
 8. Mmmm jeg elsker cookie dough :) det er virkelig godt! Jeg tager mig også så småt sammen til at lave en hjemmetlavet is med der. Jeg fik også tit æggesnaps som barn :) det kunne føles som evigheder npr man sad og rørte løs i sin kop ;)

  SvarSlet