SOCIAL MEDIA

24. okt. 2011

Godmorgen♥

Godmorgen allesammen! Så kan jeg vist ikke komme udenom at hverdagen igen har ramt matriklen. Mine forældre er taget tilbage til Danmark efter 3 ugers besøg. Vi har haft en helt fantastisk tid sammen og har nået en masse skønne ture, familiebesøg og bare nydt at være sammen. Skal nok vise billeder i kommende indlæg. Som altid er det ikke let når de tager afsted hverken for dem eller os - man vænner sig aldrig til det! Vejret var perfekt da de var her. Mellem 28 - 38 grader og det var vist dejligt for dem at få lidt sommer. Nu er der en snert efterår i luften.

Sidder og skriver med 2 skærme foran mig. Totalt irriterende. Yngste er ved at redigere en masse grafik til ældstes album der ENDELIG er blevet færdig. En drøm er gået i opfyldelse for ham. Han mistede næsten stemmen da alle vocals skulle optages på få dage - han havde et par dage fri fra hæren da det var helligdage. Helt fantastisk at se deres samarbejde og de talenter de hver især har.

Med et par croissanter og et glas juice skal jeg igang med at ordne masse bookmarks fra mobilen. For omkring 2 måneder siden gik computeren i stykker. Det meste kunne reddes men der måtte en ny hard disk til. Alle mine bookmarks fra Firefox havde jeg ikke lavet backup af................... Kom dog i tanke om at jeg havde Firefox Home applikationen på min iPhone hvor jeg havde lavet et sync. Nu prøver jeg at overføre de fleste inden jeg kan installere Firefox igen. Internet Explorer er godt nok irriterende efter at man har brugt Firefox OG kedelig. Drengene bruger Chrome så den får de for dem selv og Opera er endnu mere irriterende! Ellers byder dagen på arbejde (kan man jo ligesom ikke komme udenom) men også møde med en sød veninde♥Ønsker jeg en dejlig dag!
post signature

15 kommentarer :

 1. Det gør godt, at se sine børn have glæde af hinanden:-)

  SvarSlet
 2. Mmmh lækre croissanter :)
  Og dejligt at se dig igen! :)

  SvarSlet
 3. En skøn dag til dig og skønt at se nyt fra dig igen. Knus.

  SvarSlet
 4. Godmorgen Tina, og velkommen tilbage i blogland, dejligt at se dig igen. :-)

  SvarSlet
 5. Det er altid en hel anden måde, man er sammen med familie og venner på, når man bor langt fra hinanden. Det bliver langt mere intenst..... men alligevel så tror jeg nu nok, at jeg foretrækker at have dem indenfor rækkevidde, hvis jeg kan vælge.

  Jeg synes, at det er længe siden, at jeg har været forbi dig. Måske blogger vi på forskellige tidspunkter, og så passerer du ikke lige min blogroll, som du så heldigvis gjorde lige nu :)

  SvarSlet
 6. Det må være hårdt at skulle sige farvel til familien når man ved at der går lang tid før man ses igen. God arbejdslyst til dig..;D

  SvarSlet
 7. Miri - Det er noget af det bedste♥

  Bendedikte - I lige måde♥

  Annette - ♥ Ha en dejlig dag!

  Inge - Tusinde tak♥ Dejlig at være tilbage.

  Frøskuffen - Det ville jeg nok også foretrække men muligheden er der ikke så et intenst besøg er skønt. Man værdsætter samværet utroligt! Nu kan der jo gå længe inden jeg ser dem igen. kender godt at man har et specielt tidspunkt på dagen hvor man blogger på og så ser man tit dem der lige er øverst på sin blogroll. Men tak for besøget♥

  SvarSlet
 8. Rejen - Uh man har godt ondt i hjertet og der bliver knebet et par tårer både dagene inden og efter. Tusinde tak - skal igang NU hi hi. Ha en dejlig dag♥

  SvarSlet
 9. Ja, det er svært når familien tager hjem. Vi bor jo ikke så lang hjemmefra, og ser derfor familien ofte. Men alligevel er det altid lidt mærkeligt, når gæsterne er taget hjem og huset føles helt tomt.
  Velkommen tilbage til blogland. Jeg glæder mig til at se nogle dejlige billeder her hos dig.

  SvarSlet
 10. Hejsa - hyggeligt at høre nyt fra dig :)

  SvarSlet
 11. Uhhh kunne altså godt bruge dine varme grader et par dage eller.. mere.... Bare det at det er mørkt og lygte tid, når ungerne skal i skole.. uhh det er øv..

  Min pc .. har jeg lige tømt .. den ville stort set intet.. Men heldigvis nåede jeg at trække alt ud af den.. Nu skal der købes en ny.. ....

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 12. Velkommen tilbage, dine indlæg har været SAVNET...
  <3
  Men disse croissanter, må du gerne beholde for dig selv.. send hellere noget hummus. :D

  SvarSlet
 13. Kære Tina
  Dejligt at læse lidt fra Din side igen...
  Hyggeligt med besøg fra det mørke og kolde nord. Ville så gerne besøge Dig og det varme Israel...:o)
  Får vi en smagsprøve på sønnens musik ved lejlighed??
  Her er det manden, som ordner PC éren...
  God Aften / RikkeBo

  SvarSlet
 14. Ja, jeg havde det også altid svært når afskedens tid med mor nærmede sig.
  Dejligt at ungerne arbejder sammen. Må vi høre????

  SvarSlet
 15. Camilla - Ja bare jeg boede lidt tættere på.... Men som du siger må det også føles tomt for dig når alle er taget afsted!
  Helle - Ha en dejlig dag♥
  Marianne - så er der i det mindste en af os der er klog he he. Jeg lærer ALDRIG at være bare lidt forudseende! Her er det heldigvis kun tidligt mørkt. Det er allerede lyset inden kl. 5!
  Hybel - Tusinde tak for de søde ord!!!! Min mor og far fik også spist en masse humus og jeg kan slet ikke lide det he he.
  Rikke - Plejer at kunne ordne meget med computeren men er så også god til at ødelægge hi hi! Israel er altså et fantastisk rejsemål. Der var MASSER af skandinavere inde i byen.
  Lin - Puh det gør godt ondt i hjertet! Skal lige uploade til Youtube så får i en smagsprøve!

  SvarSlet