SOCIAL MEDIA

21. jan. 2013

Ude og Se: Carmel Bjerget

Efter lørdagens faste morgenmads komsammen hos svigermor tog vi til Carmel bjerget nordpå. Naturen er så smuk deroppe - masser af små floder og skov. Vi havde en hyggelig dag som vi afluttede med at spise schwarma i Druser landsbyen Osafyia.
Imorgen er der valg hernede og efter at vi har stemt tager vi enten til Jerusalem eller Tel Aviv. Vi er lovet op mod 26 grader så det kan kun blive en skøn dag. Yngste og hans venner vil nok på stranden og endda i vandet der er 19 grader - lige lidt for koldt synes jeg. Ældste har været på kursus og har sovet hjemme de sidste to nætter. Imorgen skal han afsted til hæren igen. Lige nu er han inde og se filmen Django med hans kæreste. Glæder mig til at høre hvad de synes om den da jeg skal se den sammen med manden i weekenden. Enten den eller Pi's liv.
Blomsterne på billederne er vilde anemoner (Kalanit) og vilde alpevioler.KNUS

post signature

8 kommentarer :

 1. Hvor er der smukt, jeg tror aldrig jeg har set vilde alpevioler i naturen..

  SvarSlet
 2. Kære Tina
  Smukke billeder.. Her er det hvidt, koldt og blæsende... Så med mindre man er vinterbader, hopper jeg ikke i bølgen blå..:o)
  Hvis du vil se en smuk film, så vælger du Life og Pi.. Kan varmt anbefales.. Det er ikke aktion, altid...:o) Du ved, hvad jeg mener.
  God Nat / RikkeBo

  SvarSlet
 3. Sikke nogle smukke billeder ♥ Dejligt at I har op mod 26 grader - her har vi sne og frost. Klem!

  SvarSlet
 4. Hvor lyder det skønt med 26 grader og skønne billeder af den smukke natur.

  SvarSlet
 5. flotte flotte foto, misunder jer det dejlige klima, jeg kunne godt leve i varmen hele året ,,,,

  SvarSlet
 6. Hvor skoent Tina. Og sikke flotte billeder. Django, den vil jeg ogsaa ind og se. En veninde havde vaeret inde og se Pi, og var gaaet derfra lidt skuffet. Hvorfor melder historien ikke noget om.
  Hos os er der isglat. Ville koere til gymna i dag, men efter at bilen havde skredet ud to gange, kom kyllingen op i mig og jeg vendte naesen hjem og tog mig en time paa loebebaandet istedet.

  SvarSlet
 7. Flotte naturbilleder - 26 grader lyder dejligt - pt. har vi - 4,2 grad. Ønsker dig en god dag:) Knus!

  SvarSlet
 8. Fantastisk smukke billeder. Den temperatur kunne jeg godt lige klare - bare lige et par uger ;) God bif-tur :) Knus

  SvarSlet