SOCIAL MEDIA

23. okt. 2014

Gilboa bjergene

Det er simpelthen så skønt at vi igen kan komme på vores weekenture ud i den israelske natur. Som jeg har nævnt før blev min mand opereret i begge knæ indenfor ganske kort tid. Det gik fint og han var hurtigt på benene igen. Begge gange fik han tid til operation indenfor 3 uger. Vi var på jeepture et par gange men det er altså ikke det samme som at opleve til fods. Nu er vi så tilbage for fuld styrke. Gemalen løber endda igen (synes jeg nu ikke er særligt klogt selvom jeg ved hvor svært det kan være at lade være). I weekenden var vi oppe at vandre i Gilboabjergene. Bjergene er efter sigende der hvor Kong Saul blev dræbt i kamp mod Filistrene. Bjerg”kæden” er 18 km lang og ligger syd for Genezareth sø. Meget smukke! Var meget spontane ;-) og mente at vi bare kunne finde et sted at spise deroppe så vi tog ikke mad med.. Men nej ikke engang en lille bod med drusiske pitabrød og lebane ost var der. Noget der ellers altid er i området. Nøj hvor var vi sultne da vi endelig fandt et sted at spise!
En snert af efterår er nået Israel. Om dagen stadig dejligt med ca. 27 grader men om natten er det meget koldere dvs. ca. 20 grader. Endelig kan vi sove uden ventilator og air condition ;-)
P1050270

P1050279

P1050280

P1050288

P1050297

P1050301

6 kommentarer :

 1. Wauw... det ser vildt smukt og fredeligt ud deroppe. Og hvor er det bare godt at din mand er kommet sig så hurtigt og allerede nu er så fit for fight, at han også kan løbe. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja utroligt smukt deroppe. Helt sikkert sejt at gemalen løber igen men nok ikke så klogt. God weekend søde♥

   Slet
 2. Wow, så smukke billeder, Tina! Her er det rigtigt blevet efterår, så det er dejligt at høre, at I har 27 grader, og også at din mand er kommet sig oven på sine operationer. Klem!

  SvarSlet
 3. Smuk natur og sikke en udsigt :-)

  SvarSlet
 4. Det er godt nok nogle fine billeder - både råt og smukt.

  - Anne

  SvarSlet
 5. Hvor er det smukt. Wauw, der er fuldstændig ro til at kunne fordybe sig, dagdrømme, og bare det at falde i med naturen.
  Smukt med masser af smukt på :-)

  Jeg kender et par stykker der vil gøre alt for at få løbeskoene på hurtigst muligt efter en skade, og kommentaren er, det er det der er med til at hele såret/arret skaden :-)

  SvarSlet