Opskriften på denne lækre quinoa er lige så let som som den one pot pasta jeg lagde op for ikke længe siden. Elsker quinoa som her er i en perfekt kombination med chili, tomat og bønner! Tit skal folk lige lære hvordan man koger quinoa men i denne ret kan det ikke gå galt.
1 spsk. olivenolie
2 fed presset hvidløg
2.5 dl quinoa
2.5 dl grøntsagsbouillion evt. hønse
1 lille stærk grøn chili (evt. mindre) hakket fint
1 dåse kidney eller sorte bønner
1 dåse hakkede tomater
2.5 dl majs
1 tsk. tørret chili
Salt og peber
Saften af 1 citron
Evt.1 avokado skåret i små tern
2 spsk. frisk hakket koriander
Den grønne chili steges kort i en dyb pande i olien sammen med hvidløget. Quinoaen skylles grundigt i en sigte. Quinoaen og de resterende ingredienser tilsættes. Bringes kort i kog derefter skrues der ned til lav varme og retten koger under låg ved svag varme i ca. 25 minutter. Citronsaft, koriander og avokado tilsættes og retten er færdig.
Det ser lækkert ud - har aldrig prøvet at lave quinoa
SvarSletDet er et sundt og lækkert alternativ til ris Camilla. Og en god ret til planen. Du er altså sej!
SvarSletTak for en - igen - super opskrift. One pot er blevet et hit her :-)
SvarSletHar netop serveret ovennævnte ret til aftensmad - dog med rød chili i stedet for.
SvarSletBagte et meget grøft brød med finhakket chili i og serverede til. Lækkert og meget mættende.
Venlig hilsen
Jane Filbert
Mener: Groft brød
SvarSlet