SOCIAL MEDIA

3. apr. 2016

Berlin del 1

Som jeg før har nævnt er ældste flyttet til Berlin for at prøve lykken med hans band. De har alle fundet arbejde og bor også sammen. Først i marts besøgte vi dem endelig. Kan sagtens forstå de er glade for at bo i byen. I Berlin er der en helt speciel vibe. Det er en storby med sin helt egen puls. Vi havde lejet en dejlig ferielejlighed 500 meter fra hvor de bor. Vi havde en fantastisk uge hvor vi både nåede familietid, sightseeing, koncerter, pubbesøg og lærte en masse af deres dejlige venner at kende. Ældste er veganer og vi spiser ikke kød så vi var glædeligt overrasket over alt det lækre vegetariske/veganske mad der var i byen. Vi fik smagt en masse forskelligt både på restauranter men også fra supermarkederne. Sikke et udvalg. Her i Israel har vi også et rimeligt udvalg af vegetariske/veganske fødevarer og Danmark er også ved at komme med MEN Tyskland fører helt sikkert på det område. Deres offentlige trafiksystem fortjener også stor ros. Hvor er det let at komme rundt på alle tider af døgnet. Og tyskerne er virkelig venlige. Og og og det regnede slet ikke ;-) Vi glæder os til at komme på besøg igen! Vi savner selvfølgelig sønnen helt vildt men dejligt at kunne forstå hans valg. Lægger lidt billeder ind af flere omgange.
De fleste af billederne er taget med mandens LG G4 mobil. Jeg har en LG G2 men næste mobil er helt sikkert en G4 eller G5. Fantastisk billede og videokvalitet!


Ben Gurion lufthavn

Vores ferielejlighed

Veganz - vegansk supermarked og cafe

Veganske kager

Veganske varer hos Veganz

Koncert på Cassiopeia

Ældste søn til venstre og vores to "papsønner"
Mindesmærke for romaer dræbt under Holocaust

Hackescher markedFavorit frokosten: Vöner kebab - vegansk kebab
Nom Nom Pub/cafe hvor man kan spille brædtspil

Sjovt hostel ved Eastside Gallery

Berliner DomHe he

Kunstner på Alexanderplatz

Alexanderplatz
 Oberbaumbrücke


 Eastside Gallery

Eastside Gallery

 Eastside Gallery - Et stykke af Berlin muren

Eastside Gallery


KaDeWe

Kaiser Wilhelm Memorial Church

Deutsches Historisches Museum
Volkspark Friedrichshain - parken ved tæt på sønnens lejlighed
4 kommentarer :

 1. Det lyder som en rigtig god tur. Har været i Berlin rigtig mange gange, og synes det er en rigtig fed by - også god at have børn med i.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en fantastisk tur. Dejligt at se hvor hans hverdag er nu. Kan godt forstå du har været der mange gange og også en god børneby. Vi boede et par stoppesteder fra Alexanderplatz så det var skønt. Heldigvis mangler vi stadig at se en masse ;-)

   Slet
 2. Skønt at se dine/jeres billeder fra turen i Berlin. Et sted der emmer af mangfoldighed.
  Billedet af lejligheden fik mig lige til at trække på smilebåndet (Ikea barnestol).

  SvarSlet
 3. Anonym9/4/16

  Berlin er en vidunderlig by, som jeg gerne besøger. For et års tid siden så jeg en meget interessant tv-udsendelse om unge israelere i Berlin. Jeg var ikke klar over, at netop Berlin er en by, hvor mange unge israelere, bl.a. kunstnere, er flyttet til.

  Det er altid betryggende at opleve, at ens børn trives, ikke mindst når de er flyttet langt væk.
  Elsebeth

  SvarSlet