SOCIAL MEDIA

25. maj 2016

Tov ve Yafe marked

Lidt billeder fra turen til Tov ve Yafe markedet i fredags. Masser af lækre sager at købe og heldigvis ikke for varmt. Markedet blev holdt i Ariel Sharon parken som er blevet bygget ovenpå en kæmpe losseplads der er 80 m. høj. Den er blevet lukket og parken er nu økologisk og større end Central Park i New York.
Idag fejrer vi Lag B'Omer som er vores Sankt Hans så vi skal ud og se bål. En hyggelig aften aften til jer alle♥3 kommentarer :

 1. Herlige billeder. Alle de groentsager, jeg kunne gaa amok. Kommer til at bruge en masse af dine opskrifter til sommer ( mere end jeg plejer). Min ene svoger har faaet ny kaereste og hun er veganer. Det bliver en ny erfaring naar de kommer og besoeger os i Dk.
  Jo, det bliver spaendende at Boenne bliver i Dk. Hun taler allerede rigtigt godt dansk, men hendes danske er ikke "moderne". Det er mere à la Dirch Passer og Ove Sprogoee-filmene som hun ioevrigt er "flasket" op med (smil). Haaber saa inderligt at hun vil blive i Aarhus, men ... hun bestemmer.

  SvarSlet
 2. Det ser skønt ud og sikke mange fine Mini'er der er :-P

  SvarSlet
 3. Vild med alle bilerne på pladsen, og ja, alle de dejlige lækre fødevarer, sommeren, varmen der bare kan føles gennem dine billeder.
  Tak for en dejlig tur rundt på Tov ve Yafe marked :-)

  SvarSlet