SOCIAL MEDIA

21. dec. 2009

Mandag

Har allerede været ude på min 7 km daglige powerwalk og har endda også nået min styrketræning. De fleste dage er travle så de dage jeg kan nå det prøver jeg at få min sport ind så tidligt som muligt. Energi og godt humør til resten af dagen! Til min styrketræning bruger jeg dvd'er. En af mine favoritter for tiden er Jillian Michael's No More Trouble Zones. Den er ret hård men giver gode resultater. Måske en ide hvis I spiser for meget i Julen he he. Kan købes på Amazon.com!
Har også fået lavet Ris og karry frikadeller.  Fik også lavet Chokolade kugler til børnene. Tegner til at blive en produktiv dag! Vi har 25 grader idag så noget af en forskel mellem Danmark og Israel.

Ris og karry frikadeller
Ca. 15 stk.
Ingredienser
1/3 kop mælk
2 tsk. karry
3 kopper kogte, afkølede ris
1 kop reven ost
2 sammenpiskede æg
1/3 kop rasp
1/3 kop frisk hakket koriander
Salt og peber

Mælk og karry røres sammen og blandes med resten af ingredienserne. Formes til små flade frikadeller og steges i olie.Chokolade Kugler
Ca. 24 stk.
Ingredienser
100 g hvid chokolade
100 g mørk chokolade
100 g smør
250 g mariekiks
Ca. 1 dl mælk

Kiksene knuses - evt. i foodprocessor. Smør og chokolade smeltes i en lille gryde for lav varme. Alle ingredienserne blandes sammen incl. mælken. Formes til små kugler der rulles i krymmel. 2 spsk. likør kan evt. tilsættes!

12 kommentarer :

 1. Hvor er I heldige med jeres 25 grader! Og jeg er imponeret over, hvor målrettet du træner - det er en supergod idé. Tak for herlige opskrifter, som jeg vil prøve at lave.

  Dejlig mandag til dig!

  SvarSlet
 2. Bare det var mig der havde 25 grader udenfor lige nu. Jeg fryser og fryser..... ÆV.
  Nå men jeg må i køkkenet og afprøve dine dejlige opskrifter. Frikadellerne kunne jeg passende lave til ældstepigen, som er vegetar, her i juleferien. Jeg har så svært ved at der ikke er noget specielt til hende når vi andre sidder og spiser. Men hun insisterer på at jeg ikke skal lave ekstra til hende og hun kan sagtes nøjes med kartofler og sovs og grøntsager. Men det ville jo være skønt lige at trylle disse frikadeller frem.

  God jul....

  SvarSlet
 3. Hej igen

  Glemte helt og sige tak for opskrifterne.

  Og skal lige høre, kan frikadellerne fryses ned?
  Eller skal de spises med det samme?

  KNUS

  SvarSlet
 4. 25 grader? Jeg er ikke spor misundelig for jeg sidder med min dejlige varme hvedepude ... eller også er jeg en lille smule misundelig på temperaturen hos jer :P det kunne godt være tiltrængt med lidt motion når vi har overstået julens lækre mad :P

  SvarSlet
 5. Hold op du er flittig!
  Jeg kan egentligt godt li at gå tur, men motivationen afhænger helt af smukke områder at gå i og en hund at følges med. Her i Nørresundby er der ikke meget at se og Emma er så gammel hun ikke er med på ret meget:)
  Frikadellerne lyder spændende. Opskriften skal helt sikkert gemmes, for der kunne jo dukke vegetarer op til middag en dag:)

  SvarSlet
 6. Madame - Ja jeg kan bedst lide at dyrke sport hjemme. Så er der ikke så meget tidsspild. På med tøjet når man har lidt tid og så har man også nået det. Kan virkelig varmt anbefales.
  Dianna - Jeg ved ikke om de kan fryses. Er ikke så god til at fryse ned men mon ikke. De er virkelig gode med masser af smag!!!!
  Anette - Ja det er dejligt lunt men alligevel på den vinteragtige måde!
  MissMuffin - Ja gang er en dejlig form for motion. Hernede er der flere der powerwalker end jogger! Hen under aften er det fyldt i byen med folk der er ude at gå. Det er en hurtig opskrift hvis der lige pludselig skal laves noget vegetarisk!

  SvarSlet
 7. Det lyder som nogen gode vegetar frikadeller og anvendelige, hvis man har en rest ris.
  Jeg er imponeret over din disciplin og hjemmetræning. Jeg skal i motionscenter for at finde motivationen. Hjemme er jeg for doven ;-)

  SvarSlet
 8. Hej Tina
  En hyggelig blog du har.
  Spændende frikadeller - jeg elsker karry og koriander, så din opskrift vil helt sikkert falde i god jord her:o)

  Hilsner fra Hanne

  SvarSlet
 9. Kære Tina
  Din opskrift på frikadeller, lyder meget interresant, den vil jeg prøve, jeg bryder mig ikke så meget om frisk koriander, men jeg kan da bruge en anden krydderurt.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 10. Ikke så lurt å sitte her å være sulten når man leser gode oppskrifter.
  Meget fristende å prøve ut både frikadellene og sjokoladekulene...

  Jeg har også oppskrift hos meg!!!

  Det høres ut som du er flink til å trene.
  Jeg hadde nok trengt noen turer jeg også, men tror det holder med 1 km på meg i første omgang!
  Godt jeg har en høy forbrenning,he, he.

  Fin kveld til deg!

  Klem Tove

  SvarSlet
 11. Super idé med frikadellerne! Den noterer jeg med det samme :-)

  SvarSlet
 12. De der ris- og karryfrikadeller lyder godt - og lige som noget for min vegetarmand ;-). Tak for opskiften!

  SvarSlet