SOCIAL MEDIA

5. jan. 2010

UPS!Fik endelig mødt min  veninde igår som havde været i Danmark i julen. Fik både ostepops, vingummier, remoulade og et nummer af I Form. Skønt. Bladet var nu godt nok dårligt - virkelig uden ordentligt indhold og ovenikøbet dyrt. Underligt at det ikke er bedre kvalitet da det så vidt jeg ved er det eneste danske blad i den gruppe. Apropos I Form hyggede vi os på en chokolade cafe he he. Cafeen hedder Max Brenner og er israelsk med afdelinger i New York og andre steder. Deres menukort kan ses her . Her er der et par billeder fra en anden gang jeg besøgte stedet. SÅ lækkert!

Skal love for at vi fik grinet. På cafeen sad der en midaldrende herre og NEDSTIRREDE os med et meget skummelt smil på læben. Dette førte til at vi snakkede om ham på dansk - om hvor ubehageligt det var . Senere erklærede en af veninderne at han nok havde paryk osv. Da vi forlod cafeen fik vi et højlydt farvel fra ham på dansk. Vi vil aldrig få at vide om han kunne dansk og forstod alt hvad vi havde sagt eller om han kun kunne genkende det danske og sige farvel. Håber det sidste for pinligt var det!. Har haft en enkelt regnbyge idag men er er lovet op til 23 grader de næste dage. Så varmt plejer det ikke at være på dette tidspunkt af året. Vi har virkelig virkelig brug for den regn - håber den snart kommer. Har set at I har fået isvinter!
Søde Lene fra Spanien har en spændende opskrift på appelsinsalat her. Den må prøves imorgen da det bugner af appelsiner lige nu!
KNUS


post signature


18 kommentarer :

 1. Hej Tina.
  Sikke lækkert det ser ud på billederne..Uhmmm'
  Og hold op hvor er jeg misundelig på dig og 23 graders varme...Her i Danmark er det hunde koldt, - grader også om dagen.
  Sne har vi også, ikke så meget hvor jeg bor men i nordjylland har de næsten ½ meter...Gid det bliver der over ;-)
  Dejligt at følge din blog, hvor der er sol og sommer og dejlige billeder.
  Knus fra Danmark og Irene

  SvarSlet
 2. Åh det lyder som en lækker cafe :) mumse mumse. Det er helt vildt med det sne her i Aalborg, det er ikke til at komme uden for en dør!

  SvarSlet
 3. Hej Tina

  Uh, hvor kunne jeg godt bruge lidt varme... tror dog i løbet af nogle timer, at brændeovnen får varmen op på omkring de 23 grader ;o)
  Her er nok 30 cm sne... men jo egentligt ret hyggeligt:o)
  Haha... kan lige forestille mig, hvordan det må have været, da han sagde farvel... Bide-tungen-af-sig-selv-pinligt.
  Hej hej
  Hanne

  SvarSlet
 4. Irene - Ja jeg har hørt at det ikke ligefrem er plusgrader I ser disse dage ;-) KNUS
  Line - Har set billeder fra Ålborg og skal love for at får sne!!!! Men hyggeligt er det jo. Ja vi løb ud af cafeen som små skolepiger ;-)

  SvarSlet
 5. Uha. Det billede skulle jeg ikke have set. Begyndte at slikke mig om munden og opdagede så vingummibamserne - og begyndte at grine :D

  Mmm!

  SvarSlet
 6. Hej Tina
  Jeg er fornylig "faldet over" din spændende blog. Jeg kan se du ikke bryder dig om "I form". Kender du dette blad: http://magasinet-sundnu.dk/, - måske er du for ung ;-)

  SvarSlet
 7. Det ser lækkert ud :P Og fristende! HA HA - ja det kunne være interessant at vide om dén mand forstod dansk *GGG*
  Jeg drømmer om sommerferie for øjeblikket - og dine 23 grader ville være skønt lige nu! God aften til dig. KNUS

  SvarSlet
 8. Hej Tina

  Ha .... det kan jeg levende forestille mig. Har prøvet det samme ... i Israel, på bussen mellem Herzeliyya og Tel Aviv - var du med eller var det Lonnie og Wilma?
  Vi gav den på alle tangenter og kommenterede højlydt alle folk i bussen - indtil en ung mand skulle af og pænt sagde FARVEL til os på dansk. Pinligt - men vi kunne dengang undskylde os med vores unge alder ...
  Nyder 25 graders varme her, men det er jo så også i sofaen,foran brændeovnen.
  Jeg har fået Line til at lægge flere billeder på bloggen, så nu er der da lidt nyt.
  Knus Engse

  SvarSlet
 9. Hej Tina,
  Der er ikke noget som den oplevelse med "danskeren" ;-)

  Der er også Fit living:
  http://www.fitliving.dk/

  Klem

  SvarSlet
 10. Jeg giver dig ret i, at I Form er et blad med meget lidt indhold. Jeg bliver skuffet, når jeg ser det hos min datter.
  Ups... med den mand i bussen. Min ældste datter har arbejdet i rejsebranchen. Sammen med hende er der ingen sladren om andre i andre lande på dansk. Hun har endda den mening, at folk ved, når der bliver snakket om dem, selvom de ikke forstår sproget.
  Uhm, em lækker anretning på den cafe.

  SvarSlet
 11. Hmmm ... man må da håbe, at den 'stakkels' mand kun bluffede og ikke forstod dansk ;-).

  Nyd de 23 grader!

  SvarSlet
 12. så fik I lige lært det! At man ikke skal tale om andre :-)
  Bliver helt lækker sulten !

  SvarSlet
 13. Nøj hvor ser det lækkert ud og sikke et dejligt "farvel" fra manden hi hi hi.

  For mange år siden havde jeg en kollega (tjener) som havde et helt amerikansk selskab til frokost, min kollega som var et ret så pæn gut havde udset sig en ganske smuk ung kvinde og hver gang han gik forbi hende fik hun et kompliment på dansk og det blev til ganske mange. Da selskabet skulle gå, gik den unge kvinde hen til min kollega og på klingende dansk takkede ham for alle de skønne komplimenter hun havde fået i løbet af frokosten. :) Han gjorde det aldrig igen. :)

  SvarSlet
 14. Nøj hvor ser det lækkert ud og sikke et dejligt "farvel" fra manden hi hi hi.

  For mange år siden havde jeg en kollega (tjener) som havde et helt amerikansk selskab til frokost, min kollega som var et ret så pæn gut havde udset sig en ganske smuk ung kvinde og hver gang han gik forbi hende fik hun et kompliment på dansk og det blev til ganske mange. Da selskabet skulle gå, gik den unge kvinde hen til min kollega og på klingende dansk takkede ham for alle de skønne komplimenter hun havde fået i løbet af frokosten. :) Han gjorde det aldrig igen. :)

  SvarSlet
 15. Shalom Tina! Thanks for your visit to Jerusalem Hills (ya'ani, Harei Yerushalaim).
  Nice to see your blog. The quotations are full of wisdom.
  Lehitraot!

  SvarSlet
 16. Hej, selv søde Tina ;-D
  ha, ha kan lige se jeres ansigter da han sagde "farvel".
  Dejligt for dig at du fik lidt dansk mad og læsestof med ned, synes at danske ugeblade er MEGET dyre. Jeg plejer dog at gå i en brugtbogs handel og der kan du bland andet finde I Form til 10 dkr.
  Knus

  SvarSlet
 17. Tina, uagtet hvilke nytårsforsæt man nu har sat sig, så tror jeg at alle ville falde i vandet med et ordentlig plask ved at se den tallerken foran sig. Åhhhh, hvor ser det lækkert ud.
  Jeg har kun læst "I Form" nogle enkelte gange og besluttede da, at de i hvert fald ikke fik mig som kunde, jeg blev også utrolig skuffet.
  Knus til dig dernede i varmen ☺

  SvarSlet
 18. Piskeriset - hi hi ja vingummibamserne er et fesligt indslag!
  Birgitte - Velkommen til og tak for tippet. Tja 41 år er vist ikke for ung ;-) Bladet ser umiddelbart bedre ud end I Form så mange tak!
  Anette - Suj vi får nok aldrig vide hvor meget dansk den stakkels mand kunne!
  Engse - Kan godt huske historien men jeg var ikke med! Så du mener ikke jeg kan undskylde det med min nu høje alder he he?
  Mette B - Tak for tippet. Har vist bare overbevist mig selv om at der kun fandtes I Form.
  Betty - Efter den oplevelse tror jeg jeg vil gøre som de datter ;-)
  Bente - Jeg beder virkelig til at han bluffede og fik sig et godt grin!
  Losarinas mor - Ja der fik vi godt nok en på hatten men snakker nok ikke højt om nogen som helst på hvilket som helst sprog den nærmeste tid!
  Catarina - sikke en herlig historie og i det mindste var det komplimenter! Hun nød det nok rigtigt!
  Dina - Shalom and thanks for your nice comment! Yom Tov!
  Lene - det var da en superide. Det gør jo ikke noget at de ikke er helt nye! De er virkelig enormt dyre. I Form bladet kostede næsten 60 kr!!!!!
  Annette - havde heldigvis ikke nytårsfortsæt i den retning ;-)Det er virkelig lækkert. De har også den mest fantastiske chokolade fondue og chokolade pizza UHM!!!!!

  SvarSlet