SOCIAL MEDIA

8. feb. 2010

Mandag


Igår var jeg med mine danske veninder i biografen for at se Det' indviklet med Meryl Streep og Alec Baldwin! Sikke en fantastisk film - kan varmt anbefales. Disse tider elsker jeg en film uden mord, skræk osv. Både Meryl Streep og Alec Baldwin spiller fantastisk og Steve Martin er også god. Den skal helt sikkert ses igen når den kommer på dvd.


Inden da var vi på Black - en amerikansk burger restaurant hvor maden var rigtig god. Det sjove var at tjeneren var en fyr der er halvt dansk. Vi fandt ud af at vi faktisk kender hans mor - lidt af et sammentræf. OG denne gang nåede vi ikke at dumme os inden vi fandt ud af at han forstod dansk he he.

Puh så skal min søn på første session inden længe. Jeg mener det er 3 eller 4 sessioner de skal på inden de endelig kommer i hæren. Han har mange "gode" ideer om hvad han vil være i hæren. Første omgang består af interviews og undersøgelse af fysikken.

Naboen kom igår med en masse frugt han havde plukket til os fra haven. Se lige en kæmpecitron. Har taget et billede af den ved siden af en almindelig citron. Og der var flere af dem. Jeg tror jeg skal lave lemonade.
 

Knus
post signature

16 kommentarer :

 1. Hihihi... den film ser ud til at være en dejlig grine film. Den skal ses !

  Den citron ser godt nok STOR ud... Og smager sikkert 100 gange bedre end dem vi kan købe i dk.

  Lige nu er her minus 4,7 gr og det sneer en lille smule.......

  ( jeg vil bede om forår , please.... ! )

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Uha Tina....Session, det lyder sgisme lidt uhygsomt.....jeg ville som mor få ondt i maven og er lykkelig for at begge mine drenge trak frinummer...
  Flot citron, sådan nogle finder vi ikke i danske butikker.

  SvarSlet
 3. Julemig - det er virkelig en film du må se!!!! Sender om ikke andet så lidt forårsfornemmelser til dig så du hurtigt kan blive rask!
  Annette - ja det er ikke let at skulle sende sine drenge i hæren - ingen frinumre hernede...... Nej det er vist en mutant citron he he!

  SvarSlet
 4. Kære Tina
  Jeg er pænt misundelig over den citron. Jeg vil også have store flotte frugter og lækker grønt og det skal være friskt og dufte dejligt.
  Det er da godt at sønnen ikke er ked af militæret, når nu der ikke er nogen vej uden om.
  Signe

  SvarSlet
 5. Dejligt, at I hyggede jer med filmen. Jeg havde samme tanke som dig, at den vil jeg se igen.
  Det er en imponerende størrelse af en citron.

  SvarSlet
 6. hej Tine
  Du har rat i det kan være rat, at se en film uden uden mord og vold,dem er der så mange af,jeg har også hørt det skulle være en rigtig god film.Håber det går godt på session og han kommer til det han gerne vil.Det må være skøn, at kunne gå i haven plukke citron.Her er der -5 grader midt på dagen.

  SvarSlet
 7. Tænk at bo i et land , hvor man kan plukke citroner :-)

  SvarSlet
 8. den er bare en rigtig god sjov film :) den giver et godt grin.
  Elsker cirtroner og diverse ting der kan laves af dem :)

  SvarSlet
 9. Kære Tina
  Så gad jeg godt lave citronfromage eller citrontærte, hvis jeg havde så store frugter, - er de tykskallede?
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 10. Herligt at få en lille filmanmeldelse...den vil jeg helt klart også ind og se :O). Æv...session..men når han nu gerne vil, så håber jeg da at han får lov...også når nu der ikke findes frinummer. Mine drenge får IKKE LOV at gå i krig (som om jeg skulle ha noget at sige, når vi engang når dertil...det ved jeg godt)ak ja. Mon den store citron er mere sur en den lille ?! :O)

  SvarSlet
 11. Den står på ønskelisten over dvd film jeg gerne vil se :-)

  Jeg er heller ikke til soldaterlivet og håber ikke, at mine piger vælger det. Der er nu heller ikke noget der tyder på det.

  knus :-)

  SvarSlet
 12. Lemonade af friske citroner! Mums, det lyder lækkert. Og sikke da en størrelse!

  Og pøj pøj med din søn og sessionen - så har man da virkelig store børn, når de når dertil ;-).

  SvarSlet
 13. Skønne, skønne billeder fra jeres tur, hvor er der smukt hos jer. Tak fordi du ville dele.
  Det er lidt spændende med sessionen, så nærmer vi os den voksne verden ☺ hvad siger mor til det?
  Du er nu nr. 2 der har vist traileren fra "It´s complicated", det ender med at jeg er altså er nødt til at skal ind og se den film, tror jeg.
  Tina, hav en fantastisk dag.
  Knus fra Holland

  SvarSlet
 14. Hold da helt op for en stor citron - der sakl ikke mange af sådan nogle til stor portion citronfromage. :)

  SvarSlet
 15. Tusinde tak for kommentarerne! Næh der skal ikke mange citroner til en citronfromage i dette tilfælde hi hi. Uh håber altså snart at I ser lidt forår! Ja jeg må jo tage det i stiv arm - ingen vej udenom med hæren men som I skriver tager han det jo fint. Og filmen den MÅ I altså se!!!

  SvarSlet
 16. Tak for din søde hilsen på min blog - jeg har altså "et eller andet" med citroner lige for øjeblikket, så jeg er ikke så lidt misundelig på dine kæmpecitroner.
  "Bjørnemor" har en spændende opskrift på syltede citroner - du kan finde hende på min blogliste - Jeg skal i hvert fald ud at købe flere citroner for det må jeg prøve. Der skal også bages citronmuffins, så der er snart "nye citroner" på min blog.
  Har du set filmen "Citronlunden" - om en palæstinensisk enke hvis citronlund bliver truet da den israelske forsvarsminister bliver hendes nabo. En sød og tankevækkende film.

  SvarSlet