SOCIAL MEDIA

4. mar. 2010

Hjælp til opskrift


Har det bedre idag. Hård sport kan klare det meste. Pjatter bare - det kan også gøre en mere syg. Det har jeg prøvet. Fik købt lidt ind til drengenes lejrture i næste uge. Der er lovet sharav - hedebølge med over 30 grader så jeg fik købt et par buffs. Sådan nogle tørklæder som de har på i Survivor/Robinson ekspeditionen. De gider ikke bruge kasket så det er et godt alternativ. Lidt pebret pris men så er der også UV filter og "anti smell". Den ældstes lejrtur går Israel rundt og varer en hel uge. De kommer til at opleve en masse bla. at sove i beduin telt, arbejde i ørkenen, Jerusalem osv. Den yngstes tur er kun på et par dage og går op nordpå - helt op til Lebanons grænse. Der skal de se skønne floder, grotter osv. Det skal nok blive nogle skønne ture for dem begge!


Min dreng var på restaurant den anden dag med kæresten og fortalte om der her lækre lækre pasta sovs han havde fået. Det var en flødesovs med søde kartofler i - ikke purerede men i terninger. Måske er der en af  de mad bloggerne derude der har en god ide til hvordan det kan gøres efter? Lækkert lyder det.
Den yngste er lige taget til basketball og den ældste er taget på arbejde. Han har fået et job sammen med en ven hvor de flytter sportsudstyr rundt til arrangementer. Sjovere end at vaske op og lettere at kombinere med skolen!

KNUS

post signature

11 kommentarer :

 1. Jeg håber een af madbloggerne ved noget, for mig siger det intet.
  Godt du er blevet friskere :-)

  SvarSlet
 2. Den ret kender jeg ikke !
  men godt du er ved at komme dig over din sygdom, 30 grader woov siger jeg bare.

  SvarSlet
 3. Godt at du har det bedre, med 30º kan det da også være det samme at blive syg ;-)
  Kender ikke opskriften.
  Knus

  SvarSlet
 4. Det det lyder spændende med drengenes ture.Det job lyder da også bedre til ældste, de unge mennesker godt lide, at bruge deres kræfter at det passe bedre skoler er jo fint.Godt at høre du er ved, at være rask igen. Du skrev i hade hedebølge, det har vi ikke her, det skal fryse ned til -10grader i nat.

  SvarSlet
 5. Ups, den kender jeg ikke, men jeg håber da du finder den og deler den med os andre, for den lyder spænende. :)

  Ha' en dejlig da ikk'. :)

  SvarSlet
 6. Jeg bruger tit Sweet potatoes, men har aldrig prøvet i sauce. Men når jeg bager dem i tern i ovnen med rodfrugter giver jeg dem ikke mere end knap 20 minutter - ellers smatter de ud; og det gør pastinak og gulerødder ikke.

  Jeg vil tro, at du bagefter kan blande dem i saucen uden problemer. God fornøjelse!

  SvarSlet
 7. Hej.
  Godt at du er på vej op igen :o). Nej ingen sport når man er syg, det kan faktisk være rigtig skadeligt....
  Lyder dejligt med sovsen.. så håber du finder opskriften.
  God bedring
  Knus
  Louise

  SvarSlet
 8. Jeg kender ikke den ret, og har i grunden ikke den store erfaring med søde kartofler, jeg har brugt dem en enkelt gang, jeg syntes de er lidt svære at have med at gøre, men det forslag Nille kommer med, lyder rigtigt.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 9. De der buffs ser godt nok seje ud - kan da godt forstå, at de er mere populære hos dine drenge end kasketter ;-).

  Godt det går bedre med dig - og fortsat god bedring!

  SvarSlet
 10. Hej Tina

  Hmmm ... jeg er også blank ift. den pastaret. Jeg har lige prøvet at google og ikke haft held til at finde noget, som minder om :(

  Jeg håber, at du går weekenden i møde uden sygdom. Pas på dig og fortsat god bedring.
  Knus Hanne

  Forresten da nogle kønne knægte du har!

  SvarSlet
 11. Mmm siger jeg både til retten og det fine vejr :) Altså Tina, jeg er misundelig over at du bor i sådan et varmt land!
  Carsten vil så gerne prøve at bruge sin bank- udd. i et andet land, og vi har da også tænkt tanken. Men der går lige et par år endnu, inden vi har "alle" uddannelserne på plads :) Så kan det godt være, vi skal ud og bo i den store verden :) Hehe.
  Hvordan har du det, er du kommet over din sygdom?
  Kærlig hilsen og god bedring fra mig :)

  SvarSlet